Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8527246 2654000

Sieviešu silti un ūdensnecaurlaidīgi pārgājienu zābaki “SH920 X-Warm”

130,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / TIRKĪZA
  • ZILA / TIRKĪZA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Jums patīk pārgājieni ziemā ar/bez sniega kurpēm? Šie apavi ir paredzēti jums. Šie zābaki apvieno funkcionalitāti un komfortu un aizvedīs jūs līdz virsotnei.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Snowcontact tehnoloģija: optimāla saķere uz sniega ar 5 mm radzēm.

Saķere

Snowcontact tehnoloģija: uzlabota vilce uz sniega ar slāņainām radzēm.

Siltums

Komforta temperatūra nepārvietojoties: 0°C . Kustībā: -10°C.

Ūdensnecaurlaidīgs

Elpojošā, ūdensnecaurlaidīgā membrāna un iestrādātas getras saglabā sausas kājas.

Griezums

Pusgara augša ar iestrādātām ātri sasienamām auklām labai pielāgošanai/atbalstam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apavi, kuru dizains aizgūts no dabas: zaķis, sniega virtuozs.

Brīvā dabā dzīvnieki ir dabīgi pielāgojušies savas vides apstākļiem: spalvas un kažoks aiztur gaisu un nodrošina siltumizolāciju, kas aizsargā pret aukstumu vai karstumu, ķepas pielāgojas kustībām pa dažādiem, sarežģītiem un mainīgiem reljefiem. Šo apavu dizaina ideju mēs aizguvām no zaķa, kas ir nepārspējams skrējējs pa sniegu: slaidas ķepas, kas ir aizsargātas un izolētas pret aukstumu, un īpaši spilventiņi ātrām kustībām un tempam, pārvietojoties pa sniegu.

Vai varat būt droši, ka jūsu zābaki ir pietiekami silti pārgājienam ziemā?

Mēs izstrādājām šos apavus, lai nodrošinātu jums aizsardzību pret aukstumu un sniegu ar īpaša pārklājuma getrām. Kā var zināt, ka tie ir efektīvi? Mēs pārbaudījām tos laboratorijā un reālos apstākļos. Mēs pārbaudījām temperatūru, kāda ir komfortabla, atrodoties uz vietas un pārvietojoties, jo tā ļoti mainās: atrodoties uz vietas 0°C un pārvietojoties -10°C. Mēs ņēmām vērā arī to, ka vīrieši un sievietes temperatūras izmaiņas izjūt atšķirīgi.

Zābaku nodrošinātā aizsardzība pret laika apstākļiem

Jūsu zābaki ir izgatavoti ar membrānu, kas garantē ūdensnecaurlaidību un gaisa caurlaidību. Membrāna ir ļoti plāns materiāls (5–25 mikrometri), kas ir piestiprināts auduma iekšpusē un kas novērš ūdens iekļūšanu, bet pieļauj mitruma izvadīšanu.Getras ir arī ūdensnecaurlaidīgas un pārklāj visu apavu, neļaujot iekļūt sniegam un aizsargājot pret aukstumu. Jūsu kājas būs siltas un sausas. Arī zole nodrošina aizsardzību pret auksto reljefa virsmu.

Elpojoši apavi optimālam siltuma komfortam.

Siltuma komforts ir līdzsvars starp zābaku nodrošināto siltumu un tā spēju ļaut kājām “elpot”. Pārāk liels siltums vai nepietiekama gaisa caurlaidība nozīmē, ka uzkrājas mitrums, un var kļūt auksti. Mēs izstrādājām šos apavus, ņemot vērā to, vai dodaties pārgājienos regulāri vai neregulāri, iekļaujot membrānu, kas neļauj mitruma uzkrāšanos, bet nodrošina tā izvadīšanu.

Vai šie zābaki tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīgi?

Zābaku ūdensnecaurlaidību mēs pārbaudījām laboratorijas testos, kuros simulēja staigāšanu ar zābakiem, līdz pusei iemērcot tos ūdenī. Mēs veicām testus arī reālos apstākļos, pārbaudot nodilšanu un novecošanos. Veicot ūdensnecaurlaidības testu, mēs pārbaudām 3 ūdensnecaurlaidības līmeņus: 2000 locījumi (apm. 4 km pārg.), 4000 locījumi (apm. 8 km pārg.), 8000 locījumi (apm. 16 km pārg.). Šis apavu modelis ir testēts, pakļaujot to 8000 locījumiem, kas atbilst 16 km pārgājienam.

Kāda ir atšķirība starp vilci un saķeri?

Zābaku vilce ir atkarīga no radžu skaita un formas. Saķere ir atkarīga no zoles materiāliem un protektoru modeļa, līdzīgi kā automašīnas riepām. Vilce uzlabo atspērienu, novērš zābaka slīdēšanu atpakaļ, dodoties augšup, un stabilizē zābaku.

Saķere novērš zābaku slīdēšu un buksēšanu uz līdzena seguma vai sarežģītos apstākļos (lietus, sniegs, ledus), nodrošinot zoles saķeri.

Kādu saķeri un vilci šie zābaki nodrošina?

Apavi ar Snowcontact tehnoloģijas zolēm ir izstrādāti tā, lai tie nodrošinātu optimālu funkcionalitāti, kas ietver saķeri un vilci, dodoties pārgājienā pa sniegu. Radzes (5 mm) ir izvietotas tā, lai nodrošinātu maksimālu atspērienu uz sniegota reljefa, kā arī spēku un veiklību kā zaķim, kas, kā zināms, pa sniegu skrien gudri un āri. Radžu virsma un izkārtojums ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu ideālu saķeri ar sablīvēta sniega slāni un izvadītu lieko mitrumu, neļaujot kājām slīdēt.

Kā man palīdz zābaku zolē izmantotā Snowcontact tehnoloģija?

Snowcontact tehnoloģijas zoles ir izgatavotas no īpaša materiāla un radžu modeļa, kas ir paredzēts, lai nodrošinātu labāko iespējamo saķeri un vilci. Snowcontact tehnoloģijas zoles uz sniega ir daudz efektīvākas nekā tradicionālās zole. Vienīgais veids optimālas drošības garantēšanai, ejot pa sniegu, ir izmantot pretslīdes uzlikas zābakiem.

Kāpēc ir svarīgi, lai pārgājiena apavi nodrošina atbalstu?

Komfortam, ko iešanas laikā nodrošina apavu atbalsts, ir svarīga loma. Labs atbalsts ļauj spert drošāk soļus pa nelīdzenu reljefu (došanās augšup un lejup), novērš kāju izslīdēšanu un samazina tulznu veidošanos. Apavi paņem mazāk enerģijas, tāpēc jūs tik ātri nenogurstat. Tas ir īpaši svarīgi, dodoties pārgājienā ar sniega kurpēm.

Vai šie apavi ir piemēroti pārgājienam pa sniegu ar sniega kurpēm?

Mēs izstrādājām šos apavus īpaši pārgājieniem pa sniegu. Apavu augšdaļa (pusgarais modelis) un to getras ar aizsardzību pret iekļūšanu pilnībā pārsedz apavus, padarot tos par lielisku komplektu kopā sniega kurpēm. Ar šie ūdensizturīgajiem un siltajiem apaviem jūs varēsiet doties pārgājienos ilgāk un ātrāk, jo tie ir viegli, ērti lietojami un tiem ir augstas funkcionalitātes zoles. To atbalsts un izturība ir labi piemērota valkāšanai kopā ar sniega kurpēm.

Vai šie zābaki izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver šādus elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Lai apģērbtos atbilstoši ziemas apstākļiem, mēs iesakām ievērot tālāk sniegtos norādījumus. Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu)

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Zābaku tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un gaisu caurlaidīgs. Ūdens atgrūšanas īpašība tiek iegūta, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno. Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Kā darbojas šī izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, sākot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai.

Izstrādājuma ietekmi uz vidi aprēķina visā tā kalpošanas laikā, izmantojot dažādus rādītājus.

Tiek izmantots rādītājs no A līdz E, kas palīdz izdarīt atbildīgu izvēli.

Šo klasifikāciju izmanto, lai vieglāk atpazītu produktus ar labākajiem ekoloģiskajiem raksturlielumiem.

Klasifikāciju piešķir, salīdzinot vienas grupas produktus, piemēram, mugursomas.

Uzņēmums Decathlon brīvprātīgi atbalsta šo videi draudzīgo marķēšanas pieeju.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 10.0% Elastāns, 30.0% Poliamīds, 20.0% Poliuretāns, 40.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 60.0% Sintētiskais kaučuks, 30.0% Etilēna vinilacetāts, 10.0% Termoplastisks poliuretāns; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet savas preces labi ventilētā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi