Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8493370 2562737

Sieviešu ūdensnecaurlaidīgi pārgājienu apavi “NH150 Mid WP”

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu entuziastu/dizaina speciālistu komanda izstrādāja ūdensnecaurlaidīgus apavus NH150 Mid WP retiem pārgājieniem pa līdzenām/meža takām lietainā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Katrs 39,5. izmēra apavs sver tikai 360 g.

Pretestība pret berzi

Sintētikas apdare purngalā, lai nodrošinātu izturību pret nodilumu, dodoties dabā.

Saķere

Zoles uzbūve un 4 mm protektors atvieglo dubļu notīrīšanu.

Saķere

Zoles sastāvs un uzbūve uzlabo pretestību un saķeri | 4 mm protektors

Amortizācija

Open-cell gumijas zole pārgājienu takām.

Griezuma komforts

Izņemama, gaisu caurlaidīga 5 mm iekšzole | Apmale pie potītēm: ērta putu apmale.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga, elpojoša membrāna | Testēti 2 h pārgājienā lietainā laikā

Griezums

Auklu aizdare augšpusē labam atbalstam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Zoles ar labu saķeri

Mēs izmantojam mūsu laboratorijās izstrādātu īpašu gumijas sastāvu, kas uzlabo šīs zoles saķeri un pretslīdi. Mēs sistemātiski veicam pētījumus, lai atrastu labāko kompromisu pārgājienam pa dubļainām virsmām (saķere) un sausu virsmu (pretslīde).

Paredzēti pārgājieniem

Mūsu pārgājienu apavi ir paredzēti pārgājieniem pa takām. Mēs izvēlamies zoles un apavu augšdaļas materiālus un testējam tos, lai nodrošinātu, ka tie ir ideāli piemēroti staigāšanai pa takām ar mīkstu segumu (piemēram, neasfaltētām meža takām) vai akmeņainām takām (piemēram, piekrastes takām). Staigājot pa šoseju (asfaltu), apavi var priekšlaicīgi nolietoties un radīt diskomfortu. Apavi nav piemēroti kāpšanai kalnos.

Ūdensnecaurlaidības pārbaude

Šie apavi ar membrānu ir pārbaudīti laboratorijā un reālos apstākļos, lai nodrošinātu optimālu ūdensnecaurlaidību un gaisa caurlaidību. Vispirms apavs tiek iegremdēts ūdenī un pakļauts iekšējam gaisa spiedienam, lai pārbaudītu, vai uz tā virsmas neveidojas burbuļi. Pēc tam apavus uzvelk uz mehāniskas rokas, kas imitē iešanu, un iemērc ūdenī, lai pārbaudītu, vai iekšpuse saglabājas ideāli sausa.

Ūdensnecaurlaidības noteikšana

Apavi NH150 Mid WP saglabā ūdensnecaurlaidību 2 stundu ilgā pārgājienā.

Tie ir pārbaudīti laboratorijā attiecībā uz 2000 locījumiem. Kad apavi ir izžuvuši, tie ir atkal ūdensnecaurlaidīgi.

Veicot ūdensizturības testu, mēs pārbaudām to atbilstību 3 ūdensizturības līmeņiem:

- 2000 locījumi apm. 2 stundu pārgājiens

- 4000 locījumi apm. 4 stundu pārgājiens

- 8000 locījumi apm. 8 stundu pārgājiens

Izturības testi

Laboratorijā tika veiktas citas pārbaudes, lai pārbaudītu tālāk norādītos elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, ārzoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana. Šīs pārbaudes palīdz mums uzlabot mūsu izstrādājumu kvalitāti, novēršot priekšlaicīgu pastaigu apavu nodilšanu.

Pagariniet apavu kalpošanas laiku

Apavus vairākas reizes gadā ieteicams apstrādāta ar impregnēšanas līdzekli, lai atjaunotu sākotnējās ūdens atgrūšanas īpašības un novērstu traipu veidošanos.

Kādu zeķu pāris ir piemērots valkāšanai Quechua ūdensnecaurlaidīgajos apavos NH150 Mid?

Šie apavi ir nedaudz gaisu caurlaidīgi, tomēr ne pietiekami, lai neitralizētu visu svīšanas radīto mitrumu. Iesakām izvēlēties zeķes Hike 100 Mid. Tās satur kokvilnu, kas absorbē mitrumu, un to apakšā ir frotē audums, kas novirza mitrumu prom no pēdas. Zeķes ir pietiekami garas, lai aizsargātu potīti no apaviem. Tā ir ideāla kombinācija, kas samazina tulznu veidošanos.

Mūsu vides politika

Mēs zinām, ka jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt produktu radīto ietekmi uz vidi.

Šobrīd šis izstrādājums nav izgatavots videi draudzīgā veidā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot jaunus produktus, mēs galveno uzmanību veltām videi draudzīgam dizainam, iespējai labot un ilgtspējai.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Butadiēna gumija; Bez virsmas: 5.0% Elastāns, 50.0% Poliamīds, 30.0% Poliuretāns, 15.0% Poliesteris; Iekšzole: 30.0% Poliuretāns, 70.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Šos apavus ir ieteicams glabāt sausā, tumšā un, ja iespējams, labi vēdinātā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicami pārgājieniem lielā augstumā vai pa asfaltu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes trekinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti ir testēti dabā tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū. Šos apavus ir apstiprinājuši pārgājienu entuziasti, dodoties pa meža takām, un tie nodrošināja komfortu un izturību.

Videoklipi