Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu produktu speciālisti ir izstrādājuši zābakus NH100 Mid neregulāriem pārgājieniem sausos laikapstākļos pa zemienēm, mežiem vai piekrasti.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Izņemamas zolītes, ko var nomainīt ar ortopēdiskajām zolēm.

Ērta lietošana

Pusgara augšdaļa, kas novērš mazu akmeņu un zaru iekļūšanu zābakā.

Viegls

Katra 43. izmēra zābaka svars tikai 381 g.

Pretestība pret berzi

Sintētikas apdare purngalā, lai nodrošinātu izturību pret nodilumu, dodoties dabā.

Saķere

Zoles materiāls un 3,5 mm radzes izstrādātas tā, lai pie tām nepieķertos dubļi.

Saķere

TPR zole ar 3,5 mm radzēm, kas ir piemērotas pārgājienu takām.

Amortizācija

Papēža amortizācija ar 6 mm EVA pildījumu, kas ir piemērotas pārgājienu takām.

Griezums

Augsta, elastīga augšdaļa | Auklu aizdare atbalstam ar 6 actiņām un āķiem

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izturīgas pazoles pārgājienu takām

Zoles dizains izveidots mūsu laboratorijās veiktas ilgas izpētes rezultātā. Tā sastāv no īpašas formulas kaučuka, kas optimizē saķeri. Mēs sistemātiski meklējam labāko kompromisu pastaigām pa mīksta seguma (piemēram, meža takām) un akmeņainām (piemēram, piekrastes takām) pārgājienu takām.Lietojot uz šosejas, tas var izraisīt priekšlaicīgu zābaku nodilšanu un radīt diskomfortu.Apavi nav piemēroti kāpšanai kalnos.

Ir testēts to ilgmūžīgums un optimālā izturība.

Laboratorijā tika veiktas citas pārbaudes, lai pārbaudītu tālāk norādītos elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmējums, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana. Šīs pārbaudes palīdz mums uzlabot mūsu izstrādājumu kvalitāti, novēršot priekšlaicīgu pastaigu apavu nodilšanu.

Quechua apaviem NH100 Mid piemērotākās zeķes

Šie apavi ir nedaudz gaisu caurlaidīgi, tomēr ne pietiekami, lai neitralizētu visu svīšanas radīto mitrumu. Ieteicams izmantot pusgarās zeķes Hike 50. Tās satur kokvilnu, kas absorbē mitrumu, un to apakšā ir frotē audums, kas novirza mitrumu prom no pēdas. Zeķes ir pietiekami augstas, lai aizsargātu potīti no apaviem. Tā ir ideāla kombinācija, kas samazina tulznu veidošanos.

Mūsu vides politika

Mēs zinām, ka ir jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt ietekmi uz vidi, ko rada tā produkti.

Šobrīd šis produkts nav izgatavots videi draudzīgā veidā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot jaunus produktus, mēs galveno uzmanību veltām videi draudzīgam dizainam, iespējai labot un ilgtspējai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām uzglabāt apavus sausā, tumšā un, ja iespējams, labi vēdināmā vietā, prom no jebkāda siltuma avota.

Lietošanas ierobežojumi

Neiesakām valkāt lietū, kāpšanai kalnos, staigāšanai pa asfaltu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lieliska komanda, kas kopīgi izstrādā kvalitatīvus produktus pārgājieniem un dalās ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti ir testēti dabā tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.