Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Vēlaties izpētīt sniega klātas takas? Mūsu dizaina speciālistu komanda izstrādāja šos augstos apavus retiem pārgājieniem pa noblietētu sniegu.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Vilkmi sniegā nodrošina 3 mm radžu atrašanās vieta un garums.

Saķere

Saķeri nodrošina Snowcontact tehnoloģija: zoļu materiāla un protektoru modelis.

Siltums

Komforta temperatūra nepārvietojoties: -11°C . Kustībā: -20°C.

Ūdensnecaurlaidīgs

Elpojošā un ūdensnecaurlaidīgā membrāna saglabā sausas kājas.

Griezums

Augsta augšdaļa ar āķi, kas nodrošina labu piemērotību un atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai varat būt droši, ka jūsu zābaki ir pietiekami silti pārgājienam ziemā?

Saskaņā ar testiem reālos un laboratorijas apstākļos, kuros lietotāju grupas pārbaudīja aukstuma sajūtu, mēs izmērījām mūsu zābaku siltumizolāciju, atrodoties uz vietas (statiskā temperatūra -11°C) un kustībā (dinamiskā temperatūra -20°C). Tādējādi tagad jums ir zināma precīza temperatūra, kādā šie zābaki jūs pasargā. Zābakiem ir nodrošināti komforta temperatūras rādītāji. Mēs ņemam vērā uztveres atšķirības vīriešiem un sievietēm.

Kā apavi aizsargā jūs pret āra apstākļiem?

Jūsu zābaki ir izgatavoti ar membrānu, kas garantē ūdensnecaurlaidību un elpojamību. Membrāna ir ļoti plāns materiāls (5–25 mikrometri), kas ir piestiprināts auduma iekšpusē un kas novērš ūdens iekļūšanu, bet pieļauj mitruma izvadīšanu.

Elpojoši apavi optimālam siltuma komfortam

Siltuma komforts ir līdzsvars starp zābaku nodrošināto siltumu un to spēju ļaut kājām “elpot”. Pārāk liela siltuma vai nepietiekamas elpojamības dēļ var uzkrāties mitrums, un var kļūt auksti. Mēs izstrādājām šos zābakus, ņemot vērā jūsu aktivitāti, proti, vai dodaties pārgājienos regulāri vai neregulāri, iekļaujot membrānu, kas neļauj mitrumam iekļūt, bet nodrošina tā izvadīšanu.

Kā varat pārliecināties, ka jūsu zābaki ir 100% ūdensnecaurlaidīgi?

Mēs pārbaudījām, vai šie apavi ir ūdensnecaurlaidīgi, veicot laboratorijas testus, kuros simulējām iešanu, daļēji iemērcot kājas ūdenī, kā arī nodilšanas un novecošanās testus reālos apstākļos. Veicot ūdensnecaurlaidības testu, mēs pārbaudām 3 ūdensnecaurlaidības līmeņus: 2000 locījumi (apm. 4 km pārgājiens), 4000 locījumi (apm. 8 km pārgājiens) un 8000 locījumi (apm. 16 km pārgājiens). Šis zābaku modelis ir testēts, pakļaujot to 2000 locījumiem, kas atbilst 4 km pārgājienam.

Kāda ir atšķirība starp vilci un saķeri?

Apavu vilkme ir atkarīga no radžu skaita un formas. Saķere ir atkarīga no zoles materiāliem un protektoru modeļa, līdzīgi kā automašīnas riepām. Vilce uzlabo atspērienu, novērš zābaka slīdēšanu atpakaļ, dodoties augšup, un stabilizē zābaku.

Saķere novērš apavu slīdēšu un buksēšanu uz līdzena seguma vai sarežģītos apstākļos (lietus, sniegs, ledus), nodrošinot zoles saķeri.

Kādu saķeres un vilces veidu šie apavi nodrošina?

Šie apavi ar Snowcontact tehnoloģijas zolēm ir izstrādāti tā, lai tie nodrošinātu maksimālu saķeres komfortu pārgājienā un vilci sniegā. Radžu izvietojums un augstums (3 mm) ir pārdomāts tā, lai nodrošinātu optimālu saķeri pārgājienā pa sniegu. Radžu virsma un izvietojums ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu ideālu saķeri ar sablīvētu sniegu un izvadītu lieko mitrumu, neļaujot kājām slīdēt.

Kāds ir apavu zolēm izmantotās Snowcontact tehnoloģijas mērķis?

Snowcontact tehnoloģijas zoles ir izgatavotas no īpaša materiāla un radžu modeļa, kas ir paredzēts, lai nodrošinātu labāko iespējamo saķeri un vilci. Snowcontact tehnoloģijas zoles uz sniega ir daudz efektīvākas nekā tradicionālās zole. Vienīgais veids optimālas drošības garantēšanai, ejot pa sniegu, ir izmantot pretslīdes uzlikas zābakiem.

Vai apavi izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver šādus elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana.

Pareizo apavu pārgājienam pa sniegu izvēle

Lai apģērbtos atbilstoši ziemas apstākļiem, mēs iesakām ievērot tālāk norādītos principus.

Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu)

Elpojamība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārbaudiet, vai tas ir elpojošs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši zābaku augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Kā saglabāt apavu tehniskās īpašības?

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un elpojošs. Ūdeni atgrūdošās īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno. Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli izstrādājumi (izsmidzināmi līdzekļi vai šķidrumi).

Kā darbojas mana izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, skaitot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks remontēts vai apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai

Izstrādājuma ietekmi uz vidi nosaka pēc dažādiem rādītājiem visā tā kalpošanas laikā. Tiek piešķirts rādītājs no A līdz E, lai jūs varētu viegli noteikt, kuri ir videi draudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot līdzīga tipa izstrādājumus. Decathlon ir apņēmies atbalstīt šo pieeju. Skatiet informāciju par mūsu centieniem ilgtspējīgas attīstības jomā: http://developpement-durable.decathlon.com/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet savas preces labi ventilētā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi