Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / ROZĀ
  • ZILA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Vēlaties kāpt pa sniegotām nogāzēm?Esam izstrādājuši šos siltos, ūdensnecaurlaidīgos zābakus pārgājienu cienītājiem. Tie nodrošina perfektu saķeri pārgājienos pa kalniem.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Vilci sniegā nodrošina 5 mm radžu atrašanās vieta un garums.

Saķere

Saķeri nodrošina Snowcontact tehnoloģija: zoļu materiāla un protektoru modelis.

Siltums

Komforta temperatūra, nepārvietojoties: -4°C; – pārvietojoties: -13°C

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgā un gaisu caurlaidīgā membrāna sausām kājām.

Griezums

Pusgara augšdaļa ar 2 āķiem augšpusē optimālam atbalstam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šie ūdensizturīgie un siltie apavi nodrošina ļoti labu sniega kurpju fiksāciju. Snowcontact tehnoloģijas zoles

Šiem apaviem mēs izvēlējāmies siltus un izolējošus materiālus, kas nodrošina labu aizsardzību pret sniegu un aukstumu.

Mūsu pārstāvji lietotāji pārbaudījuši to laboratorijas un reālos apstākļos. Mēs pārbaudījām temperatūru, kāda vēl ir komfortabla, atrodoties uz vietas un pārvietojoties, jo tā ļoti mainās: atrodoties uz vietas -4°C un pārvietojoties -13°C. Mēs ņēmām vērā arī to, ka vīrieši un sievietes temperatūras izmaiņas izjūt atšķirīgi.

Zābaku nodrošinātā aizsardzība pret laika apstākļiem

Šie apavi ir izgatavoti, izmantojot membrānu, lai nodrošinātu optimālu ūdensnecaurlaidību. Membrāna ir ļoti plāns materiāls (5–25 mikrometri), kas ir piestiprināts auduma iekšpusē un kas novērš ūdens iekļūšanu, bet pieļauj mitruma izvadīšanu. Kājas zābakos ir siltas un arī sausas. Zole nodrošina izolāciju pret aukstumu, ko rada saskare ar sniegu.

Gaisu caurlaidīgi zābaki optimālam siltuma komfortam

Siltuma komforts ir līdzsvars starp zābaku nodrošināto siltumu un tā spēju ļaut kājām “elpot”. Pārāk liels siltums vai nepietiekama gaisa caurlaidība nozīmē, ka uzkrājas mitrums, un var kļūt auksti. Mēs izstrādājām šos apavus, ņemot vērā to, vai dodaties pārgājienos regulāri vai neregulāri, iekļaujot membrānu, kas neļauj mitruma uzkrāšanos, bet nodrošina tā izvadīšanu.

Vai šie zābaki tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīgi?

Apavu ūdensnecaurlaidību mēs pārbaudījām laboratorijas testos, kuros simulēja staigāšanu ar apaviem, līdz pusei iemērcot tos ūdenī. Mēs veicām testus arī reālos apstākļos, pārbaudot nodilšanu un novecošanos. Ūdensnecaurlaidības pārbaudes laikā mēs testējam 3 ūdensnecaurlaidības līmeņus: 2000 locījumi (apm. 4 km pārg.), 4000 locījumi (apm. 8 km pārg.), 8000 locījumi (apm. 16 km pārg.). Šis apavu modelis ir testēts, pakļaujot to 8000 locījumiem, kas atbilst 16 km pārgājienam.

Kāda ir atšķirība starp virzošo spēku un saķeri?

Zābaku zoles virzošais spēks ir atkarīgs no radžu skaita un formas. Saķere ir atkarīga no zoles materiāliem un protektoru modeļa, līdzīgi kā automašīnas riepām. Virzošais spēks uzlabo atspērienu, novērš zābaka slīdēšanu atpakaļ, dodoties augšup, un stabilizē zābaku.

Saķere novērš zābaku slīdēšu un buksēšanu uz līdzena seguma vai sarežģītos apstākļos (lietus, sniegs, ledus), nodrošinot zoles saķeri.

Kā man palīdz apavu zolē izmantotā tehnoloģija Snowcontact?

Snowcontact tehnoloģijas zoles ir izgatavotas no īpaša materiāla un radžu modeļa (5 mm), kas ir paredzēts, lai nodrošinātu labāko iespējamo saķeri un vilci. Snowcontact tehnoloģijas zoles uz sniega ir daudz efektīvākas nekā tradicionālās zole. Vienīgais veids optimālas drošības garantēšanai, ejot pa sniegu, ir izmantot pretslīdes uzlikas zābakiem.

Kāpēc ir svarīgi, lai pārgājiena apavi nodrošina atbalstu?

Komfortam, ko iešanas laikā nodrošina apavu atbalsts, ir svarīga loma. Labs atbalsts ļauj spert drošāk soļus pa nelīdzenu reljefu (došanās augšup un lejup), novērš kāju izslīdēšanu un samazina tulznu veidošanos. Apavi paņem mazāk enerģijas, tāpēc jūs tik ātri nenogurstat. Tas ir īpaši svarīgi, dodoties pārgājienā ar sniega kurpēm.

Vai šie apavi ir piemēroti lietošanai kopā ar sniega kurpēm?

Mēs izstrādājām šos apavus pārgājieniem pa sniegu ar vai bez sniega kurpēm. Apavu augšdaļa (pusgaram modelim) ietver getras (ārējas vai iestrādātas bikšu starās), kas nodrošina labu aizsardzību pret sniega iekļūšanu. Ūdensnecaurlaidīgie, siltie un izturīgie apavi nodrošina atbalstu un ir piemērotāki iešanai ar sniega kurpēm.

Vai šie apavi izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver šādus elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmējums, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Lai apģērbtos atbilstoši ziemas apstākļiem, mēs iesakām ievērot tālāk sniegtos norādījumus. Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu).

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Kā saglabāt apavu tehniskās īpašības?

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un gaisu caurlaidīgs. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno. Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Tas piemērots apģērbs pārgājieniem aukstā laikā.

Mēs izgatavojām šos apavus tā, lai tie ideāli iekļaujas pārgājieniem aukstā laikā paredzētajā aprīkojumā: “SH500” sērijas apģērbs. Komplektā ir iekļautas bikses, flīsa jaka “SH500”, apavi “SH520” un sniega kurpes “SH500”, un ar to jūs varēsiet izbaudīt ziemas pārgājienu gandrīz jebkādos laika apstākļos. Jebkurā gadījumā negaidiet ideālus laika apstākļus un neņemiet līdzi visu, ko var ielikt mugursomā. Dodieties pārgājienā pareizi apģērbušies un ar labu aprīkojumu.

Kā darbojas šī izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, sākot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai.

Izstrādājuma ietekmi uz vidi aprēķina visā tā kalpošanas laikā, izmantojot dažādus rādītājus.

Tiek izmantots rādītājs no A līdz E, kas palīdz izdarīt atbildīgu izvēli.

Šo klasifikāciju izmanto, lai vieglāk atpazītu produktus ar labākajiem ekoloģiskajiem raksturlielumiem.

Klasifikāciju piešķir, salīdzinot vienas grupas produktus, piemēram, mugursomas.

Uzņēmums Decathlon brīvprātīgi atbalsta šo videi draudzīgo marķēšanas pieeju.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet savas preces labi vēdināmā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi