Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu komanda izstrādāja šos apavus “NH100” retiem pārgājieniem pa līdzenumiem, mežā vai pa piekrasti sausos laika apstākļos.

Mūsu mērķis. piedāvāt jums ērtus un vieglus apavus, kas nodrošina labu saķeri uz jebkurām samērā līdzena reljefa lauku takām. Tas viss par pieņemamu cenu.

Bez virsmas: 53.7% Poliuretāns, 46.3% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Termoplastisks polietilēns; Iekšzole: 10.0% Etilēna vinilacetāts, 90.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

39. izmēra viens zābaks sver tikai 297 g

Pretestība pret berzi

Sintētikas apdare purngalā,lai nodrošinātu izturību pret nodilumu, dodoties dabā

Saķere

Zoļu materiāls un 3,5 mm izciļņi atvieglo dubļu iztīrīšanu.

Saķere

TPR zoles ar 3,5 mm radzēm, piemērotas dabas takām

Amortizācija

Papēža amortizācija ar dabas takām piemērotu 6 mm EVA polsteri

Griezuma komforts

Izņemamas zolītes, ko var nomainīt ar ortopēdiskajām zolēm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Zoles ar labu saķeri

Mēs izmantojam mūsu laboratorijās izstrādātu īpašu gumijas sastāvu, kas uzlabo šīs zoles saķeri un pretslīdi. Mēs sistemātiski veicam pētījumus, lai atrastu labāko kompromisu pārgājienam pa dubļainām virsmām (saķere) un sausu virsmu (pretslīde).

Paredzēti pārgājieniem

Mūsu pārgājienu apavi ir paredzēti pārgājieniem pa takām. Mēs izvēlamies zoles un apavu augšdaļas materiālus un testējam tos, lai nodrošinātu, ka tie ir ideāli piemēroti staigāšanai pa takām ar mīkstu segumu (piemēram, neasfaltētām meža takām) vai akmeņainām takām (piemēram, piekrastes takām). Staigājot pa šoseju (asfaltu), apavi var priekšlaicīgi nolietoties un radīt diskomfortu. Apavi nav piemēroti kāpšanai kalnos.

Izturības testi

Laboratorijā tika veiktas citas pārbaudes, lai pārbaudītu tālāk norādītos elementus: actiņu un auduma stiprinājums, konstrukcija, toksikoloģija, pretestība pret UV stariem, zoles un virspuses materiālu nodilums, paātrināta nolietošanās.Šīs pārbaudes palīdz mums uzlabot mūsu izstrādājumu kvalitāti, novēršot priekšlaicīgu pastaigu apavu nodilšanu.

Kurš zeķu pāris ir piemērots Quechua “NH100” zābakiem?

Šie apavi ir nedaudz gaisu caurlaidīgi, tomēr ne pietiekami, lai neitralizētu visu svīšanas radīto mitrumu. Ieteicams izmantot pusgarās zeķes Hike 50. Tās satur kokvilnu, kas absorbē mitrumu, un to apakšā ir frotē audums, kas novirza mitrumu prom no pēdas. Zeķes ir pietiekami garas, lai aizsargātu potīti no apaviem. Tā ir ideāla kombinācija, kas samazina tulznu veidošanos.

Komforts

Mūsu pārgājienu apavi garantē paaugstinātu komfortu to valkātājam;tādēļ šajos apavos esam iekļāvuši dažādus materiālus, kas nodrošina rūpes par jūsu kājām, piemēram, EVA putu zole (elastīga termoplastiska šķiedra) un tāda paša materiāla polsterējums papēžos.Lai nodrošinātu labāku higiēnu (iespējama mazgāšana), esam izveidojuši arī izņemamu zoli.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Šos apavus ir ieteicams glabāt sausā, tumšā un, ja iespējams, labi vēdinātā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicami lietū, augstos kalnos vai uz asfalta.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes trekinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti ir testēti dabā tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū. Šos apavus ir apstiprinājuši pārgājienu entuziasti, dodoties pa meža takām, un tie nodrošināja komfortu un izturību.