Filtri 0
Filtri 0
PONGORI Kods. 963123 4100042

Biljarda cimds

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vai esat iesācējs biljardā vai vēlaties uzlabot sitiena precizitāti un slīdamību?Tādā gadījumā šis “Geologic” biljarda cimds ir domāts tieši jums.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Uzvilkt cimdu ir ļoti viegli, jo tā audums ir elastīgs.

Precizitāte

Pateicoties tā sintētiskajam materiālam, labāka slīdamība un precizitāte.

Elpojamība

Pirkstu izgriezums un poliestera audums nodrošina labāku gaisa caurlaidību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc biljardā cimdam ir nozīme?

Biljarda cimds jums palīdz izdarīt taisnu, plūstošu un nepārtrauktu kustību sitiena brīdī.Tas nav stilīgs piederums vai ērts papildinājums, biljarda cimds patiešām uzlabo jūsu precizitāti.Spēles gaitā jūsu plaukstas kļūst mitras, kas var traucēt kijas slīdējumam.Jūsu ieguvums no cimda ir garantija plūstošām kustībām visas spēles laikā, pat, ja svīstat.

Piederums jebkuram.

Sākotnēji biljarda cimds var šķist kā piederums, kas paredzēts profesionāliem spēlētājiem vai perfekcionistiem.Patiesībā var izrādīties, ka tas ir svarīgs piederums iesācējiem.Cimds jums palīdz koncentrēties uz pareizu pirkstu novietojumu un mērķi, lai varat aizmirst par slīdējuma plūstamību un pielāgoties dažādiem spēles apstākļiem.

Kā izvēlēties cimdu?

Biljarda cimds ir paredzēts tikai jūsu uz priekšu izvirzītajai rokai, kas veido tiltu.Vispirms jāpārliecinās, vai cimda forma ir piemērota jūsu labajai vai kreisajai rokai jeb jūsu vadošai rokai.Formas, aizdares sistēmas un audumi ir atšķirīgi.Acīmredzot, svarīgākais ir atrast cimdu, kurā jūtaties ērti, kas absorbē sviedrus un ļauj jums izveidot tiltu.

Kādēļ elastāns un poliesteris.

Elastāns palielina cimda elastību, lai audums cieši piegultu un uzlabotu veiklību.“Geologic” cimds netraucēs jūsu sitiena kustībai.Poliesteris novērš sviedrus, saglabā jūsu rokas sausas un tādējādi nodrošina lielisku slīdamību visas spēles laikā pastāvīgi labākai precizitātei.

Neliels padoms no mūsu biljarda komandas:

Biljardā svarīga precizitāte... un tādēļ arī pozīcija.Nesteidzieties, lai atrastu pozīciju, kurā jūtaties stabili un brīvi.Biljarda galds ir mazāks, nekā, piemēram, snūkera galds,tādēļ droši ik pa laikam piecelieties, lai redzētu spēliun, lai atrastu stabilu, ērtu stāju. :)

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Korentins, Manons un Deniss, “Geologic” komandas dalībnieki un zelta, sudraba ieguvēji franču biljardā.