Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • BORDO
Nav pieejams tiešsaistē
Šos mīkstos merīno vilnas iekšējos cimdus, kas nodrošina papildu siltumu aukstā laikā, izstrādāja sezonas kalnu pārgājienu entuziasti.

PRIEKŠROCĪBAS

Aromāta kontrole

Merīno vilna dabīgi samazina nepatīkamu aromātu.

Pretestība pret berzi

Vilnas diegs, kas apvilkts ar poliamīda pavedienu, lai uzlabotu nodilumizturību.

Taustes efektivitāte

Vadītspējīgs materiāls uz īkšķa/rādītājpirksta, kas ļauj izmantot skārienekrānu.

Siltums

Pamatauduma blīvums 190 g/m2, satur 86% merīno vilnas

Elpojamība

Vilnas adījums, kas ļauj izvadīt ūdens tvaikus, lai rokas būtu sausas.

Veiklība

Šie smalkie iekšējie cimdi ir lieliski piemēroti mazu priekšmetu satveršanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ko nozīmē roku ar uzvilktiem cimdiem veiklība?

Roku ar uzvilktiem cimdiem veiklība ir spēja rīkoties ar priekšmetiem. Laboratorijas pētījumos mūsu iekšējie cimdi ir saņēmuši novērtējumu no 1 līdz 5. Jo vērtējums ir tuvāk 5, jo ērtāk var rīkoties ar priekšmetiem, salīdzinot ar cimdu nevalkāšanu.

Īpaši tika pārbaudīts, cik viegli var uzvilkt un atvērt jaku ar uzvilktiem iekšējiem cimdiem rokās.

Siltums

Valkājot zem pārgājienu cimdiem, šie iekšējie cimdi nodrošina papildu 3°C siltumu.



Tas atbilst apkārtējai temperatūrai, pie kuras 100% testētāju jutās ērti.

Labākai aizsardzībai virs iekšējiem cimdiem ieteicams vilkt cimdus.

Kā tiek noteikta lietošanas temperatūra?

Visi mūsu cimdi ir testēti laboratorijas apstākļos, izmantojot termomanekena roku, lai noteiktu izolācijas līmeni un minimālās temperatūras rādītājus. Minimālās lietošanas temperatūras (ieteicamās un robežtemperatūras) ir iegūtas no pētījuma ar 23 soļotāju testa grupu, kas tika pakļauta temperatūrai diapazonā no 5°C līdz -20°C un 10 km/h vējam. Šī temperatūra ir spēkā tikai soļošanas apstākļos.


Kā pareizi aizsargāt rokas pret aukstumu

Izmantojot vairāku slāņu principu, jūs varat uzlabot roku siltumizolāciju. Tādējādi, valkājot iekšējos cimdus un cimdus, ap rokām tiek izveidoti vairāki slāņi, kas nodrošina efektīvu siltumizolāciju. Lai to nodrošinātu, cimdiem ir jābūt pietiekami lieliem, lai pirksti nebūtu saspiesti. Kompresija palēnina asins plūsmu pirkstos, un tiem kļūst auksti.

Kāds apģērbs nepieciešams, lai rokas būtu siltas

Fizisko aktivitāšu laikā ķermenis ģenerē siltumu, ko saglabā apģērba siltumizolācija. Ja apģērbs nav piemērots, ķermenis atdziest un asinsplūsma rokās un kājās samazinās, lai nodrošinātu ķermeņa augšējās daļas siltumu. Tādējādi apģērbam ir svarīga nozīme, lai rokām vienmēr būtu silti.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Distanču slēpoš., pārgājiens uz slēpēm, nūjoš., fitnesa soļoš.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Visu gadu mūsu dizaina speciālisti rada un izstrādā produktus, kas ir pievilcīgi, vienkārši un tehnoloģiski progresīvi. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praksē, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, ir pārbaudīt tos reālos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet.

Garantija

2 Gadi