Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA / MELNA / ZILA
  • MELNA
  • ROZĀ / SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šos cimdus jauniem slēpotājiem regulārais slēpošanai. Viegli uzvilkt, mīksti, ūdensnecaurlaidīgi, komforts slēpojot visu dienu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Plata aproce valkāšanai virs vai zem jakas piedurknes.

Regulējams

Elastīga savilkšanas sistēma ap plaukstas locītavu.

Izturība

Poliuretāna plaukstas daļa un atšķirīga vīle rādītājp. nodr. labāku izturību.

Siltums

Virspuse=150 g/m² pildījums, plauksta=80 g/m², sint. kažokādas odere. Aproces.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga membrāna un ūdeni atgrūdošs ārējais audums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sastāvdaļu atgrūšanas spēja

Visi Wedze cimdi un dūraiņi ir apstrādāti ar ūdeni atgrūdošu līdzekli, tātad materiāls neuzsūc ūdeni, bet nodrošina tā notecēšanu no virsmas. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni. Tas saglabā vieglumu un siltumu. Apstrādājot tā ārējo virsmu, materiālam ir piešķirtas ūdeni atgrūdošas īpašības. Lai saglabātu efektivitāti, šī apstrāde ir jāatjauno katrā 2. vai 3. mazgāšanas reizē, izmantojot mūsu veikalos pieejamos īpašos līdzekļus.

Ūdensizturīga membrāna

Slēpošanas cimdiem ir ūdensnecaurlaidīga membrāna, kas sastāv no ļoti plānas polimēra kārtas, kas atrodas starp oderi un to cimda daļu, kura saskaras ar ārpusi. Membrāna darbojas kā ūdens barjera un nodrošina izstrādājuma ūdensnecaurlaidību. Arī izstrādājuma ārējiem materiāliem ir veikta apstrāde ūdens atgrūšanai, lai samazinātu ūdens uzsūkšanu. Tikai gumijas veida cimdi ir pilnībā ūdensnecaurlaidīgi. Cimdiem ar membrānu īpaši mitros apstākļos ir ierobežota ūdensnecaurlaidība.

Aizsardzība pret vēju

Visi Wedze cimdi un dūraiņi nodrošina aizsardzību pret vēju. Vai zinājāt, ka vējš pastiprina aukstuma sajūtu? Ar āra temperatūru 0 °C un vēja ātrumu 20 km/h sajūtas būs kā pie temperatūras -10 °CVēju aizturošs materiāls samazina vēja radīto vēsumu un sporta veida ātruma izraisīto aukstumu.

Nodrošinājums

Cimdu 500 iekšienē ir iestrādāta īpaša aproce. Šī mīkstā un ērtā aproce vējainā laikā vai kritiena gadījumā neļauj cimdā iekļūt gaisa pūsmām un sniegam. Papildu siltums.

Viegli uzvilkt

Vienkārši pavelciet rokas siksniņu ar pretējo roku, lai to ātri un efektīvi pielāgotu.

Aizsardzība pret nozaudēšanu

Elastīgo savelkamo virvīti, kas apvij plaukstas locītavu, var izmantot, lai uz slēpošanas pacēlājiem varētu novilkt cimdus, nebaidoties tos pazaudēt.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Wedze dūraiņus un cimdus testē tādos pašos reālos apstākļos, kādos tos paredzēts izmantot un kādiem tie ir izstrādāti: sniegā, aukstumā un visos citos slēpošanas apstākļos. Mūsu konstruēšanas komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un paredzēts, nevainojami atbilst izstrādājuma izmantošanai īstajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi