Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / TIRKĪZA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Esam izstrādājuši šos slēpošanas dūraiņus, lai jūsu mazulis pirmo reizi varētu iepazīt sniegu un ragavas, vienlaikus saglabājot rokas siltas un sausas.

Silti mazuļu dūraiņi, kuri ir viegli uzvelkami, pateicoties platajam atvērumam. Jaunie slēpotāji/ragavu braucēji var viegli kustināt plaukstas dūraiņu iekšpusē, lai ērti izbaudītu nodarbes sniegā.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Odere: 100.0% Poliesteris; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

"Lugiklip" sistēma, lai dūraiņi nepazustu un piestiprinātu tos pie piedurknēm.

Viegli uzvilkt

Liels atvērums vieglai uzvilkšanai un novilkšanai. Īkšķa odere citā krāsā.

Regulējams

Elastīga plaukstas locītava un aproce.

Siltums

150g/m² pild. Uzkārsta sintētiskā odere 90 g/m².

Ūdensnecaurlaidīgs

Audums ar 2000 mm pārklājumu. Ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzēja aizsargs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā varu būt drošs, ka bērnam būs silti, braucot ar ragavām pa sniegu?

Mūsu konstruētāji izmantoja polsterējumu, lai nodrošinātu plaukstām siltumu. Šis poliestera bāzes sintētiskais materiāls atkarībā no tā biezuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un jo siltāks tas ir.Šiem mazuļu dūraiņiem ir 150 g/m² vates pildījuma.

Kā varu būt drošs, ka bērns nesamirks, braucot ar ragavām pa sniegu?

Materiāla pretestība ūdens spiedienam mērot tiek izteikta kā materiāla izturētā vertikālā ūdens kolonnas augstums mm (tests atbilstoši standartam ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensizturība. Tādējādi elements ar ūdensizturības vērtējumu 2000 mm var izturēt 2000 mm augsta vertikāla ūdens slāņa radītu spiedienu.Tā ir šo mazuļu slēpošanas dūraiņu kvalitātes garantija.

Kā pārliecināties, ka mazulis nepazaudē dūraiņus un viņam vienmēr ir siltas, sausas rokas?

Izmantojiet “Lugiklip” sistēmu, lai piestiprinātu Wedze mazuļu dūraiņus pie Wedze bērnu slēpošanas kombinezona un Wedze jakas piedurknēm.Mācoties kļūt patstāvīgāks, mazulis var piestiprināt dūraiņus pie piedurknēm, pateicoties Lugiklip piederumu lieliskajam dizainam! Vienkārši savienojiet krāsas un izveidosies dzīvnieka galvas veidols.

Dūraiņi, kas vienmēr ir pie pareizās rokas.

Pērkot mazuļu slēpošanas kombinezonu, dūraiņi nav iekļauti.

Kas padara šos cimdus viegli uzvelkamus?

Platā atvere rokas augšdaļā atvieglo to uzvilkšanu. Īkšķa daļas odere ir košā krāsā, lai mazulis uzreiz zina, kur liekams īkšķis.

Viegla kopšana

Šos mazuļu dūraiņus drīkst mazgāt veļas mazgājamā mašīnā. Ievērojot kopšanas norādījumus, ir iespējams pagarināt izstrādājuma mūžu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi braukšanai ar ragavām paredzētie izstrādājumi ir testēti reālos apstākļos, kuriem tie ir konstruēti: sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties, braucot ar ragavām. Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi