Filtri 0
Filtri 0
SIMOND

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu speciālisti ir izstrādājuši šos cimdus, lai garantētu siltuma komfortu, neierobežojot jūsu kustības regulāros nobraucienos pa kalnu upēm

Nodilumizturība un siltums Plaukstas daļa un pirksti ir izgatavoti no “Supratex” materiāla, lai nodrošinātu lielāku izturību. Siltumu nodrošina 3 mm neoprēns.

Pamatmateriāls: 100.0% Gumija; Oderējums: 100.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Iepriekš veidots “Slim Fit” piegriezums lielākai precizitātei, saglabājot labu kontaktu

Saderība

Plaukstas locītavas siksna

Kustības brīvība

Pieguļošais piegriezums saglabā siltumu, neierobežojot kustības.

Pretestība pret berzi

“Supratex” materiāls uz plaukstām un pirkstiem izcilai izturībai

Siltums

3 mm neoprēns, līmēts un neredzami nošūts (GBS)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Rūpīgi izvēlieties izmēru

Uzmēriet cimdus: tiem jābūt pēc iespējas ciešāk pieguļošiem, kā “otrajai ādai”, lai nodrošinātu optimālu siltuma komfortu.

3 mm neoprēns, ūdensnecaurlaidīgs šuvums (GBS)

3 mm neoprēns.

Cimdu šuves ir ūdensnecaurlaidīgas, pateicoties GBS metodei (līmētas un ar neredzamo šuvi): Neoprēnu vispirms pielīmē, pēc tam nošuj, lai panāktu maksimālu stiprumu (adata pilnībā neiziet cauri neoprēnam, lai novērstu ūdens iesūkšanos).Plaukstas daļa ir pastiprināta ar “Supratex” materiālu, lai nodrošinātu lielāku saķeri.

Kopējais svars



Svars:

L izmērs sver 170 g (ar ražošanas pielaidi).

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet labi vēdināmā vietā, prom no karstuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi