Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8396267 2349288

Kalnu trekinga zīda oderes cimdi “MT 500”, melni

12,00 €
Ar nodokļiem
  • Kalnu trekinga zīda oderes cimdi “MT 500”, melni
  • Kalnu trekinga zīda oderes cimdi “MT 500”, melni
  • Kalnu trekinga zīda oderes cimdi “MT 500”, melni
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šie oderes cimdi, kurus izstrādājuši trekinga entuziasti, ir gatavoti no 100 % zīda, lai nodrošinātu papildu siltumu un mīkstumu. Esiet uzmanīgi, jo zīds ir smalks materiāls.

PRIEKŠROCĪBAS

Taustes efektivitāte

Vadītspējīgs materiāls uz īkšķa/rādītājpirksta, kas ļauj izmantot skārienekrānu.

Siltums

Papildu siltums līdz 3°C, ja valkā zem cimdiem

Elpojamība

Zīda trikotāža novada ūdens tvaiku, lai rokas būtu sausas

Veiklība

Zīda dabiskā elastība un maigums nodrošina labu kustību brīvību

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādi uzlabojumi ir veikti šiem cimdiem?

"MT500" zīda oderes cimdi ir pastāvīgi uzlaboti, galvenokārt pateicoties klientu atsauksmēm.Pateicoties jūsu atsauksmēm, šie oderes cimdi ir ērtāki, nodrošinot labāku atbalstu, kad rokas kustas. Pateicoties jūsu atsauksmēm, elastīgā daļa pie plaukstas locītavas ir pagarināta, lai nodrošinātu lielāku komfortu, un ar skārienjutīgo ekrānu saderīgā daļa ir uzlabota, lai tā būtu efektīvāka.

Kā pareizi pasargāt rokas no aukstuma

Izmantojot vairāku slāņu principu, jūs varat uzlabot roku siltumizolāciju. Tādējādi, valkājot iekšējos cimdus un cimdus, ap rokām tiek izveidoti vairāki slāņi, kas nodrošina efektīvu siltumizolāciju. Lai to nodrošinātu, cimdiem ir jābūt pietiekami lieliem, lai pirksti nebūtu saspiesti. Kompresija palēnina asins plūsmu pirkstos, un tiem kļūst auksti.

Kāds apģērbs nepieciešams, lai rokas būtu siltas

Fizisko aktivitāšu laikā ķermenis ģenerē siltumu, ko saglabā apģērba siltumizolācija. Ja apģērbs nav piemērots, ķermenis atdziest un asinsplūsma rokās un kājās samazinās, lai nodrošinātu ķermeņa augšējās daļas siltumu. Tāpēc apģērbam ir svarīga nozīme, lai rokām vienmēr būtu silti.

Ko nozīmē roku ar uzvilktiem cimdiem veiklība?

Rokas ar uzvilktu cimdu veiklība atbilst tās spējai viegli rīkoties ar priekšmetiem. Mūsu cimdi ir novērtēti laboratorijā, izmantojot skalu no 1 līdz 5. Jo tuvāk rezultāts ir skaitlim 5, jo vairāk cimdos var rīkoties ar priekšmetiem tāpat kā ar kailām rokām.

Cimdi ar flīsa oderi, kad ir uzvilkti, tika novērtēti ar 5 no 5 punktiem. Īpaši tika testēts tas, cik viegli ir uzvilkt un atvērt jaku ar uzvilktiem oderes cimdiem.

Ieteikumi par lietošanu

Lai arī zīds ir dabīga šķiedra, kam ir daudz priekšrocību, tas ir smalks. Tāpēc mēs iesakām izmantot šo modeli kā oderes cimdus, ko valkā zem cimdu pāra.Izvairieties tos valkāt atsevišķi kā cimdus, lai tādējādi nepieļautu to priekšlaicīgu nodilumu, jo īpaši sporta veidos, kas saistīti ar intensīvu nūju lietošanu, piemēram, slēpošanas tūrismā, distanču slēpošanā vai krosā.

Brīdinājums!

Šie cimdi neaizsargā no vīrusu vai mikrobu izplatības.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Zīds; Aproce: 2.0% Elastāns, 98.0% Poliamīds; Balsts: 7.0% Elastāns, 93.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Distanču slēpoš., pārgājiens uz slēpēm, nūjoš., fitnesa soļoš.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Mūsu dizaineri visu gadu rada un izstrādā apģērbus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tie tiek rūpīgi testēti lauka apstākļos, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā nepārtraukti uzlabot mūsu izstrādājumus, ir testēt tos reālos apstākļos, kuros tie tiks lietoti.

Garantija

2 Gadi