Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Auksta laika roku sildītāji, melni
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šie aukstā laika roku sildītāji ir paredzēti valkāšanai ar īspiedurkņu jaku, un tiem ir vēju necaurlaidošs slānis, lai pasargātu jūsu rokas 7–14 °C temperatūrā.

Šiem Van Rysel roku sildītājiem ir ar silikonu pārklātas elastīgas joslas ārpusē un iekšpusē, kas notur tos savā vietā. Īpaši elastīgā aproce pilnībā nosedz ādu plauktas locītavas daļā.

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Audums ir ūdeni atgrūdošs, nevis necaurlaidīgs

Ātri žūstošs

Ātri izžūst, ja samirkst.

Siltums

Silts (kārsts flīss) un elastīgs audums pasargās rokas no aukstuma.

Stabilitāte

Abpusējas joslas ar silikona pārklājumu, lai labāk noturētos pie ādas un jakas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vēsā vai aukstā laika roku sildītāji?

Vēsā laika roku sildītāji ir izgatavoti, izmantojot bezvīļu aušanas tehnoloģiju, kas padara tos plānākus un vieglākus. Tiem ir lielāka gaisa caurlaidība nekā auksta laika roku sildītāju pārim. Vēsā laika roku sildītājus mēs iesakām lietot 10–16 °C temperatūrā.

Mūsu aukstā laika roku sildītāji ir izgatavoti no auduma Super Roubaix. Tas ir tas pats materiāls, ko izmantojam mūsu ziemas šortiem. Šis audums ir ļoti silts. Šos roku sildītājus iesakām lietot 7–14 °C temperatūrā.

Kopšanas ieteikumi

Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30°C temperatūrā. Sintētikas programma. Izgriezt ar iekšpusi uz āru. Lietot minimālu mazgāšanas līdzekļa daudzumu. Nelietot veļas mīkstinātāju. Žāvēt uz auklas siltā, labi vēdināmā vietā. Nežāvēt veļas žāvētājā. Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nebalināt. Nežāvēt uz sildierīcēm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi