Filtri 0
Filtri 0
TRIBAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • DZELTENA / MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šos cimdus riteņbraucējiem, kas brauc rudenī un ziemā, kad temperatūra ir no 6 °C līdz 11 °C.

Paredzēti izmantošanai gandrīz visu rudeni un ziemu (atkarībā no reģiona), lai nodrošinātu jums komfortu braukšanas laikā ar velosipēdu.

Oderējums: 100.0% Poliesteris; Plauksta: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Pamatmateriāls: ārējais slānis: 6.0% Poliuretāns, 94.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ārējais audums nodrošina aizsardzību pret smalku vai nelielu lietu.

Savienojamība

Skārienjutības īpašības ļauj izmantot viedtālruni, nenoņemot cimdus.

Siltums

Laba aizsardzība pret aukstumu (6 °C–11 °C).

Aizsardzība pret vēju

Ārējais audums pasargā no vēja riteņbraukšanas laikā.

Riteņbraukšanas komforts

Putu ieliktņi

Lietotāja komforts

Īpaši piemēroti riteņbraukšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izstrādājuma siltums

Tā ir izstrādājuma spēja pasargāt no aukstuma. Tas ir atkarīgs no materiāla siltumpretestības un tā, cik daudz gaisa var izplūst cauri materiālam. Jo augstāka ir siltumpretestība, jo vairāk riteņbraukšanas laikā izstrādājums saglabā ķermeņa izstrādāto siltumu.

Ja braukšana ir ļoti intensīva, sviedri uz rokām var radīt aukstuma sajūtu. Tāpēc aukstā laikā mēs iesakām vidējas intensitātes fiziskās nodarbības.

Ūdeni atgrūdošs komponents

Ūdensnecaurlaidība ir auduma spēja nepieļaut lietus ūdens caurplūsmu.

Auduma ūdens atgrūšanas spēja ir process, kas liek ūdenim savākties pilēs un/vai notecēt gar auduma virsmu. Apģērbs uzsūc nedaudz mitruma vai vispār to neuzsūc, ātrāk izžūst un nekļūst smagāks.

Auduma ūdens atgrūšanas spēja var arī padarīt tā ārējo virsmu grūtāk nosmērējamu.

Ūdens atgrūšanas spēja tiek iegūta, apstrādājot auduma ārējo virsmu.

Šis izstrādājums nav ūdensnecaurlaidīgs!

Kopšanas padomi

Mazgājiet veļasmašīnā 30 °C temperatūrā. Programma sintētikai. Izmantojiet minimālu daudzumu veļas mazgāšanas līdzekļa. Nepievienojiet veļas mīkstinātāju. Novietojiet žāvēties siltā, labi ventilētā vietā. Nežāvējiet ar žāvētāju. Netīriet ķīmiskajā tīrītavā. Nelietojiet balinātāju. Nenovietojiet žāvēties uz sildītāja.

Izstrādājumu pārbaude

Mūsu dizaineru komanda, kura ir bāzēta B'Twin Village, Lillē, nepārtraukti strādā, lai riteņbraukšanu padarītu ērtāku mūsu klientiem. Mēs esam apsēsti ar ideju izveidot izstrādājumus, kas atbilst klientu konkrētām vajadzībām un novērš jebkādus šķēršļus, kas traucē izbaudīt labu riteņbraukšanu.

Pēc tam mēs pārbaudām savus izstrādājumus dabā, jo ticam, ka varam nepārtraukti uzlabot savus izstrādājumus, tikai pakļaujot tos tādiem reālās pasaules apstākļiem, kurus jūs izbaudāt uz velosipēda.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Meklējiet Triban komandu un mūsu izstrādājumu pārbaudītājus sociālajā tīklā Facebook, Instagram vai Strava.