Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Bērnu (no 18 mēnešiem līdz 4 gadiem) flīsa pārgājienu dūraiņi “SH100”
  • Bērnu (no 18 mēnešiem līdz 4 gadiem) flīsa pārgājienu dūraiņi “SH100”
  • Bērnu (no 18 mēnešiem līdz 4 gadiem) flīsa pārgājienu dūraiņi “SH100”
Krāsa:
  • PELĒKA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina speciālistu komanda izstrādāja šo dūraiņu pāri, lai aizsargātu bērnu rokas pret aukstumu, dodoties pārgājienā.

Šie flīsa dūraiņi ir silti un izturīgi. Tie ir arī videi draudzīgāki. Jums tikai jāizbauda ziemas pārgājiena takas bez jebkādām raizēm.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Plata atvere, kas palīdz bērnam tos uzvilkt/novilkt bez palīdzības.

Siltums

Flīsa dūraiņi ar materiāla blīvumu 200 g/m²

Elpojamība

Poliestera materiāls, kas ļauj izgarot ūdens tvaikiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piemērots apģērbs

Kad ķermenis ir aktīvs, tas rada siltumu, kas tiek uzturēts, pateicoties izstrādājuma siltumizolācijai. Ja apģērbs ir nepiemērots, ķermenis atdziest un rokās pavājinās asinsrite, lai saglabātu siltumu ķermeņa augšdaļā. Cimdiem un apģērbam jāatbilst fiziskajai aktivitātei, lai rokām būtu silti.

Ja nezināt precīzu izmēru, labāk izvēlieties pārgājienu cimdus, kas ir mazliet lielāki, nevis pārāk mazi, lai būtu siltāk.

Videi draudzīgs dizains

Flīsam cimda plaukstas daļā ir izmantots 100% pārstrādāta poliestera materiāls. Oderes krāsošanai ražošanas laikā ir izmantots relatīvi maz ūdens.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Visu gadu mūsu dizaina speciālisti rada un izstrādā produktus, kas ir pievilcīgi, vienkārši un tehnoloģiski progresīvi. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praksē, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, ir pārbaudīt tos reālos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet.

Garantija

2 Gadi