Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8595280 2878939

Pārgājienu cepure “MH500”, 2–6 gadi

6,00 €
4,00 €
-33%
Ar nodokļiem
  • Pārgājienu cepure “MH500”, 2–6 gadi
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu dizaineri ir izstrādājuši šo cepuri, lai saulainās dienās aizsargātu jūsu bērnu visos apvidos un kalnos.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pielāg. aizmugurē, lai tas atbilstu visiem galvas izmēriem. Noņ. kakla aizsargs.

Ātri žūstošs

Ļoti ātri izžūst, pateicoties tās poliamīda komponentam.

Aizsardzība pret sauli

Ultrav. star. aizs. koef. 40+ komp. bloķē 97% no UVA, UVB. Noņ. kakla aizsargs.

Elpojamība

Tīklotas gaisa atveres, lai nodrošinātu labu elpojamību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aizsardzība pret sauli

Vislabākā aizsardzība pret sauli ir audums: velciet kaut ko ar garām piedurknēm, bikses un cepuri ar platu malu. Brīdinājums: tikai T krekla valkāšana nenodrošina pietiekamu aizsardzību: auduma biezums, blīvums un pat krāsa ietekmēs filtrēto UV staru procentuālo daudzumu. Ultravioletā starojuma aizsardzības koeficienta 40+/50+ etiķete garantē atbilstību Eiropas standartiem. Ultravioletā starojuma aizsardz. koef. 40+ nozīmē, ka 97,5% staru tiek bloķēti, 50+ nozīmē, ka 98% staru tiek bloķēti.

Komponentu izturība

Nodilumizturības un berzes izturības pārbaude: piemēram, mēs pārbaudām, vai flīsa jakas nesāk pūkoties, izmantojot testus, kas veikti laboratorijā. Krāsu izturības pārbaude: mēs pārbaudām krāsu noturību, lai pārliecinātos, ka, nonākot saskarē ar siekalām, krāsas neizdalās. Novecošanās pārbaude: atkārtota mazgāšana nedrīkst mainīt auduma sākotnējās īpašības, ieskaitot tā formu, biezumu vai izskatu.

Pielāgojiet izmēru

Viena izmērs, regulējams, pateicoties stiprinājumam aiz galvas. Noņemams kakla aizsargs.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālās dzīves apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos jūs izstrādājumu lietosiet, ļauj mums nodrošināt pēc iespējas labākus izstrādājumus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu jaunās testētāju grupas, kas atrodas Monblāna pakājē, un mūsu Pētniecības un attīstības laboratorija, kas atbild par labāko komponentu izvēli.