Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8493818 2566974

Ūdensnecaurlaidīgie kalnu trekinga ādas cimdi “MT900”, brūni

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA / MELNA / PELĒKA
  • BRŪNA / MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vai meklējat ūdensnecaurlaidīgus un vēju aizturošus cimdus pārgājieniem aukstā laikā? Šie cimdi ir ideāli piemēroti trekingam skarbos laikapstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Sprādze cimdu pāra pakāršanai glabāšanas laikā

Pretestība pret berzi

Dabīgā āda lielākai izturībai plaukstas un pirkstu daļā

Taustes efektivitāte

Vadītspējīgs materiāls uz īkšķa/rādītājpirksta, kas ļauj izmantot skārienekrānu.

Regulējams

Pielāgojami plaukstas locītavai, pateicoties līplentai.

Siltums

Šie cimdi sniedz labu aizsardzību pret aukstumu Siltuma vērtējums 2 no 5

Aizsardzība pret vēju

100% vēju aizturoša membrāna

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga membrāna un ūdeni atgrūdošs ārējais audums 10,000 Schmerber

Veiklība

Piegriezums nodrošina izcilu veiklību, plaukstas daļā ir ļoti mīksts ādas materiāls.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Cimdu izturība

Plaukstas un pirkstu daļas ir izgatavotas no dabīgas ādas. Tā ir ādas daļa, uz kuras ādas virsma ir saglabājusies neskarta. Šajā vietā ir vislielākais šķiedrvielu blīvums, tāpēc āda ir ļoti izturīga.Tāpēc jūsu cimdi būs piemēroti nūju lietošanas laikā un darbam ar nometnes aprīkojumu, piemēram, telts nūjām un telts uzgaļiem, kā arī kempinga plītiņu vai virtuves komplektu, gatavojot ēdienu.

Cimdu ūdensnecaurlaidība

Mēs mērām auduma izturību pret ūdens spiedienu, kas izteikts kā ūdens staba augstums milimetros (tests veikts saskaņā ar ISO 811 standarta prasībām). Jo lielāks ūdens spiediens, jo ūdensnecaurlaidīgāks ir audums.

"MT 900" ūdensnecaurlaidīgie cimdi ir izgatavoti ar membrānu (ieliktni), kas pēc 5 mazgāšanas reizēm spēj izturēt 10 000 mm ūdens staba spiedienu.

Kādi uzlabojumi ir veikti šiem cimdiem?

"MT900" ādas cimdi ir uzlaboti, pateicoties klientu atsauksmēm.Mēs pievienojām īkšķiem un rādītājpirkstiem skārienekrāna vadības iespēju.

Cimdu lietošanas ērtums

Perfekti pieguļošs cimds:- viegli uzvilkt, izmantojot siksnu pie plaukstas locītavas, kas vienkārši jāvelk ar pretējo roku;

- siksna uz vidējā pirksta atvieglo cimdu noņemšanu un žāvēšanu, piekarinot tos pie karabīnes,

- aukla pie plaukstas locītavas (pavada), kas pielāgojama un noņemama ar vienu roku,

- pāra sprādze, lai savienotu cimdus transportēšanas vai uzglabāšanas laikā

- savilcējs un ķīlis uz plaukstas locītavas atvieglo cimdu valkāšanu kopā ar mūsu trekinga jakām

Kas ir cimdu veiklība?

Roku ar uzvilktiem cimdiem veiklība ir spēja rīkoties ar priekšmetiem. Mūsu cimdi ir novērtēti laboratorijā, izmantojot skalu no 1 līdz 5. Jo vērtējums ir augstāks, jo ērtāk var rīkoties ar priekšmetiem, salīdzinot ar to, ja cimdus nevalkājat.

Roku veiklība ar ādas cimdiem tika novērtēta ar 3 punktiem no 5 punktiem.

Īpaši tika pārbaudīts, cik viegli var uzvilkt un atvērt jaku ar uzvilktiem iekšējiem cimdiem rokās.Kazas ādas materiāls uz pirkstiem nodrošina neticamu elastību un veiklību

Kā tiek noteikta lietošanas temperatūra?

Visi mūsu cimdi ir testēti laboratorijā, izmantojot termisku roku. Minimālās lietošanas temperatūras (ieteicamās un robežtemperatūras) ir iegūtas no pētījuma ar 23 soļotāju testa grupu, kas tika pakļauta temperatūrai diapazonā no 5 °C līdz -20 °C un vējam ar stiprumu 10 km/h. Šīs temperatūras ir spēkā tikai soļošanas apstākļos.

Ūdensnecaurlaidīgajiem cimdiem “MT 900” ir piešķirts siltuma rādītājs 2 no 5.

Ieteicamā temperatūra: -3 °C

Robežtemperatūra: -9°C

Kāpēc ir vajadzīgi vēju aizturoši cimdi?

Vai zinājāt, ka vējš pastiprina aukstuma sajūtu? Ja gaisa temperatūra ārā ir 0 °C un vēja ātrums ir 20 km/h, sajūta ir tāda, it kā gaisa temperatūra būs –10 °C.

Vēja necaurlaidīgās sastāvdaļas samazina vēja aukstumu, ko rada vējš vai šķietamais vējš jeb atvēsinošais efekts, ko rada sporta aktivitāte.

Kā pareizi pasargāt rokas no aukstuma

Izmantojot vairāku slāņu principu, jūs varat uzlabot roku siltumizolāciju. Tādējādi, valkājot iekšējos cimdus un cimdus, ap rokām tiek izveidoti vairāki slāņi, kas nodrošina efektīvu siltumizolāciju. Šim nolūkam cimdiem ir jābūt pietiekami lieliem, lai nespiestu pirkstus un netraucētu asinsriti.

Kā izžāvēt ādas cimdus

Izstiepiet ādu, lai likvidētu grumbas, un ļaujiet tai dabiski nožūt dvielī, turot tos tālāk no jebkādiem ārējiem siltuma avotiem, piemēram, radiatora, matu fēna vai saules gaismas.

Ādas cimdu kopšana

- Sagatavojiet vieglu ziepju un karsta ūdens maisījumu,

- Ar šo maisījumu maigi noskalojiet cimdu ārējo ādu,

- Centieties ādu nemērcēt un noslaukiet lieko mitrumu ar tīru, sausu drānu,

- Ļaujiet cimdiem izžūt dabiski un neizmantojiet ārējo siltuma avotu, piemēram, radiatoru, fēnu vai saules gaismu

- Kamēr cimdi žūst, uzvelciet tos vairākas reizes. Tas palīdzēs izstiept ādu un atjaunot cimdu formu

sastāvs

sastāvs

Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Kazas āda; Plauksta: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliamīds; ILS aproce: 10.0% Poliamīds, 90.0% Sintētiskais kaučuks; Polsterējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Visu gadu mūsu dizaina speciālisti rada un izstrādā produktus, kas ir pievilcīgi, vienkārši un tehnoloģiski progresīvi. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praksē, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, ir pārbaudīt tos reālos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet.

Garantija

2 Gadi