Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8492679 2558245

Siltie trekinga cimdi arktiskiem apstākļiem “500”, melni

90,00 €
30,00 €
-66%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ZILA
  • MELNA / ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Pārgājienu cienītājiem, kuri meklē cimdus ar īpaši labu izolāciju temperatūrai, kas tuvu -20 °C. Izstrādāti ziemas piedzīvojumu cienītājiem

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Savelkama aukla ap plaukstas locītavu, ko var savilkt ar vienu roku, izvilktas siksnas

Ergonomiska saķere

Konstrukcija nodrošina izcilu plaukstas kustību ar ādas pirkstu daļu

Pretestība pret berzi

Izturīgs galvenais audums (147 g/m2; 70 denjē) un āda aizsargājamajās zonās

Elastīgums

Izņemams iekšējais cimds ar siltu garā uzkārsuma oderu, ar skārienekrānu saderīgs rādītājpirksts

Siltums

Ieteicamā temperatūra: - 20 °C; odere ar 100% sintētisko izolāciju

Ūdensnecaurlaidīgs

Ļoti izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs un elpojošs audums. Ūdensnecaurlaidīgas šuves.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aizsardzība pret vēju un sniegu

Izolācijas cimdi, kas izstrādāti īpaši aukstiem apstākļiem.

Mūsu ārējiem cimdiem ir ļoti izturīgs arktiskais audums, kā dēļ šie cimdi ir noturīgi pret vēju un mitrumu. Konstrukcijā iekļautas arī līmētas šuves.

Galveno līmēto šuvju un ūdensnoturīgo vīļu dēļ ir labāk apvienota aizsardzība pret vēju un mitrumu ar garantēto elpojamību, kā arī tiek veiksmīgāk nodrošināta lietošana mitros apstākļos.

Siltuma noteikšana

Visi mūsu cimdi ir testēti laboratorijā, izmantojot termālo roku, lai noteiktu to siltuma līmeni un minimālās lietošanas temperatūras.

Šīs temperatūras attiecas tikai uz pastaigām.

Siltums

Mitros polārajos apstākļos mūsu polārie ceļveži no aģentūras 66° Nord neiesaka izmantot dūnas siltumizolācijai (jo mitrās spalvas salīp kopā, mazinot cimdu siltumu).

Mēs izvēlējāmies siltumizolācijas oderi no ļoti smalkām 100% poliestera šķiedrām ar ļoti labām siltumizolācijas īpašībām. Materiāls arī ātri žūst.

Paredzēto siltuma līmeni garantē ūdensnecaurlaidīgums un izolācija

Vienkārša lietošana

Visas pievilkšanas sistēmas un auklas ir lielākas nekā parasti, lai tās varētu ērti lietot, pat ja otrā rokā ir biezs ziemas cimds.

Jūs saprotat, ka ir rūpīgi pievienotas visas detaļas, kas var uzlabot manipulācijas spējas, lai atvieglotu lietošanu.

Informācija par izmēru

Šie cimdi ir izstrādāti lietošanai arktiskos apstākļos un labi pieguļ, lai nebūtu pārāk cieši un ap pirkstiem saglabātos gaisa kabata. Ja esat ļoti jutīgs pret aukstumu, izvēlieties par vienu izmēru lielākus cimdus, ja vien tas pārmērīgi neietekmē jūsu spēju satvert priekšmetus.

Kustīgums, aizsardzība un noturīgums

Iepriekš veidotā plaukstu un pirkstu konstrukcija ļauj precīzi satvert nūjas, lielos stiprinājumus, cērtes vai virvi.

Plaukstas daļa izgatavota no ādas ar ādas oderi, uzlabojot pretestību, kad izmantojat nūjas, lielos stiprinājumus, cērtes vai virvi.

Kad darbojaties ar priekšmetiem bivakā, āda nodrošina lielāku aizsardzību nekā 100% sintētiskie cimdi, kas ir ļoti jutīgi pret karstumu (piemēram, gatavojot ēdienu).

Pielāgots apģērbs

Fizisko aktivitāšu laikā ķermenis ražo siltumu, kas tiek saglabāts, pateicoties apģērba siltumizolācijai. Ja apģērbs tam nav piemērots, ķermenis atdziest un rokām pieplūst mazāk asiņu, lai saglabātu siltumu ķermeņa centrālajā daļā. Līdz ar to cimdiem un apģērbam jābūt piemērotam lietošanai, nodrošinot komfortablu sajūtu plaukstām.

Ja neesat pārliecināts par izmēru, vienmēr labāk izvēlēties pārgājienu cimdus, kas ir nedaudz par lielu, nevis par mazu.

sastāvs

sastāvs

Tinums: 86.0% Poliamīds, 14.0% Poliesteris; Plauksta: 100.0% Kazas āda; Iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, ventilētā vietā.Nemazgāt augstā temperatūrā, lai nebojātu ādu.<br /> - Ādas cimdus nedrīkst mazgāt pārāk bieži, lai saglabātu šīs īpašības.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai palīdzētu jums ģērbties konstruktīvi, Forclaz sadarbībā ar Decathlon Research nodrošina temperatūras novērtējumus tā ārkārtīgi aukstā laika produktu klāstam. Testi tiek veikti vides testu kamerā, lai izmērītu izstrādājumu siltumizolācijas īpašības, izmantojot manekenu. Decathlon pētniecības komandu veiktie fizioloģiskie pētījumi papildina šos rezultātus, lai novērtētu siltuma/aukstuma līmeni, ko lietotāji izjūt faktiskos dzīves apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visus mūsu produktus papildus laboratorijas izmēģinājumiem reālos apstākļos ir testējuši lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu. Veicot šo visaptverošo un prasīgo dubulto testēšanas procesu, mūsu FORCLAZ produktu tehniskās īpašības un dizains tiek nepārtraukti uzlaboti. Lai nepārtraukti uzlabotu mūsu produktu klāstu, mēs arī izmantojam jūsu regulāri sniegtās atsauksmes.

Videoklipi