Filtri 0
Filtri 0
TRIBAN Kods. 8286469 1723924

Ziemas riteņbraukšanas flīsa cimdi “100”, melni

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs esam izstrādājuši šo cimdu pāri, lai pasargātu riteņbraucējus no aukstuma ziemas sākumā. Ūdensnecaurlaidīgā membrāna ir apvienota ar maigu, biezu flīsu

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Pasargā no smalka lietus.

Saķere

Silikona ieliktņi plaukstas daļā, lai iegūtu labāku stūres satvērienu.

Siltums

Lielāka aizsardzība no aukstuma vēja necaurlaidīga flīsa Stratermic dēļ.

Lietotāja komforts

Pasargā no neliela lietus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izstrādājuma siltums

Tā ir izstrādājuma spēja pasargāt no aukstuma. Tas ir atkarīgs no materiāla siltumpretestības un tā, cik daudz gaisa var izplūst cauri materiālam. Jo augstāka ir siltumpretestība, jo vairāk riteņbraukšanas laikā izstrādājums saglabā ķermeņa izstrādāto siltumu.

Ūdeni atgrūdošs komponents

Ūdensnecaurlaidība ir auduma spēja nepieļaut lietusūdens caurplūsmu.

Auduma ūdens atgrūšanas spēja ir process, kas liek ūdenim savākties pilēs un/vai notecēt gar auduma virsmu. Apģērbs uzsūc nedaudz mitruma vai vispār to neuzsūc, ātrāk izžūst un nekļūst smagāks. Auduma ūdens atgrūšanas spēja var arī padarīt tā ārējo virsmu grūtāk nosmērējamu.

Ūdens atgrūšanas spēja tiek iegūta, apstrādājot auduma ārējo virsmu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Aproce: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliesteris; Balsts: 60.0% Poliamīds, 40.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaineru komanda, kura ir bāzēta B'Twin Village, Lillē, nepārtraukti strādā, lai riteņbraukšanu padarītu ērtāku mūsu klientiem. Mēs esam apsēsti ar ideju izveidot izstrādājumus, kas atbilst klientu konkrētām vajadzībām un novērš jebkādus šķēršļus, kas traucē izbaudīt labu riteņbraukšanu. Pēc tam mēs pārbaudām savus izstrādājumus dabā, jo ticam, ka varam nepārtraukti uzlabot savus izstrādājumus, tikai pakļaujot tos reālās pasaules apstākļiem, kurus jūs izbaudāt uz velosipēda.

Garantija

2 Gadi