Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8518035 2608583

Elpojoši mazuļu apavi “580 Babylight”, zili, rozā

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ROZĀ / TIRKĪZA
  • ROZĀ / TIRKĪZA
  • ZILA / MELNA / ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu mazuļu vingrošanas produktu dizaineri radīja šos auduma apavus, lai atbalstītu jūsu bērna psihomotoro spēju attīstību.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Kreisās/labās pēdas norāde, līpslēdzēja aizdare un plašs atvērums

Palīdz attīstīt motoriku

Labāka saķere uzlabo līdzsvaru un kustības.

Saķere

Neslīdoša zole un pastiprināts purngals un papēdis ‒ izcilai saķerei

Elpojamība

Materiāls ļauj brīvi cirkulēt gaisam, sniedzot papildu komfortu.

Elastīgums

Īpaši elastīga zole, lai pielāgotos visām jūsu pēdu kustībām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Domyos” vieglie bērnu auduma apavi ir fizioterapeitu atzīti:

Novērojot bērnu (vecumā no 10 mēnešiem līdz 4 gadiem) uzvedību mazuļu vingrošanas nodarbībās ar un bez apaviem, varējām izdarīt secinājumus, ka “Domyos” vieglo auduma apavu valkāšana sniedza priekšrocības vispārējā motoro prasmju attīstībā, kā arī dažas priekšrocības vingrošanai basām kājām. Tie piedāvā labāku saķeri, lai palīdzētu uzlabot līdzsvaru un koordināciju, kā arī nodrošinātu labāku pēdu aizsardzību.

Ieguvumi, ko sniedz fiziskās aktivitātes agrā vecumā:

Regulāras fiziskās aktivitātes, kas tiek piekoptas jau no mazotnes, labvēlīgi ietekmē jūsu bērna fizisko un garīgo attīstību. Veselīgu ieradumu apgūšana agrā vecumā var palīdzēt ierobežot veselības problēmu rašanos turpmākajā dzīvē. Piedaloties grupu fiziskajās aktivitātēs, tiek atbalstīta arī jūsu bērna sociālā integrācija un personības attīstība.

Fiziskie un garīgie ieguvumi:

Kādi ir fiziskie ieguvumi?

- Pamata fizisko spēju veicināšana (psihomotorā attīstība)

- Veselīga augšanas procesa atbalstīšana

- Novērš aptaukošanos



Kādi ir garīgie ieguvumi?

- Pašapziņas veidošana

- Sociālās integrācijas sekmēšana

- Personības attīstības atbalstīšana

Padomi lietošanai:

“Domyos” auduma apavi ir radīti valkāšanai iekštelpās uz diezgan mīkstām grīdām. Vienkārši uzvelciet tos bez zeķēm, lai nodrošinātu optimālu kontaktu ar grīdu. Nervi, kas atrodas pēdas apakšējā daļā, “jutīs” grīdu, tādējādi palīdzot bērnam atrast līdzsvaru.

Par bērnu pēdām:

Staigāšana basām pēdām bērniem ir vislabākā, jo tā viņi var mācīties atpazīt taustes sajūtas. Nervi, kas atrodas pēdu apakšdaļā, palīdz noteikt, kur būtu jānovirza ķermeņa svars, lai noturētu līdzsvaru. “Domyos” auduma apavi ir plati un elastīgi, tie ļauj jūsu bērna pēdām augt un kļūt stiprākām, vienlaikus aizsargājot tās no aukstuma vai bīstamām virsmām. Visi mūsu bērnu līnijas apavi ir speciāli radīti bērnu pēdām.

Sports:

Vai jūs zināt, kas ir mazuļu vingrošana?

Radīts mazajiem vecumā no 10 mēnešiem līdz 6 gadiem, šis sporta veids sastāv no jautrām vingrošanas aktivitātēm, kas balstītas uz dažādu šķēršļu pārvarēšanu, izmantojot speciāli bērniem radītu aprīkojumu.

Par mazuļu vingrošanu

Mazuļu vingrošana palīdz bērniem atklāt un attīstīt motorās prasmes, izmantojot dažādus uzdevumus un kustības.

Tā ir iepazīstināšana ar visiem sporta veidiem.

Ieguvumi, ko sniedz sports:

mazuļu vingrošana maziem bērniem veicina psihomotoro attīstību, it īpaši attīstot motorās prasmes, koordināciju un līdzsvaru. Staigāšana pa līdzsvara baļķiem, lēkāšana un rāpšanās ir aktivitātes, kas palīdz jūsu bērnam attīstīt patstāvību un pārliecību.

Ko vilkt:

Jūsu bērnam jājūtas ērti savā sporta apģērbā, jāparūpējas, lai viņš var noģērbt kādu kārtu, ja nepieciešams, kā arī, lai viņam nav ik pēc piecām minūtēm jāpavelk uz augšu bikses. Izvēlieties apģērbu, kas ir atbilstošs sezonai vai gaisa temperatūrai telpā: maiga adījuma T krekls un šorti vai bikses, kā arī jaka vai treniņtērps iesildīšanās posmam. Un visbeidzot, lai izvairītos no slīdēšanas, “Domyos” mazuļu vingrošanas auduma apavu pāris!

Pareizā izmēra apavu valkāšanas nozīmība:

Jūs zināt, ka bērni aug tikpat ātri kā sēnes pēc lietus. Un arī viņu pēda aug tieši tik ātri: ir ļoti būtiski pārliecināties, vai viņi valkā pareizā izmēra apavus. Nepareizs apavu izmērs, pat ja tie ir vien daži milimetri, var traucēt kustēšanos vai savainot potītes un pirkstus. Pārāk lieli apavi var izmainīt gaitu un uzberzt tulznas. Vecumā starp 1 un 2 gadiem bērnu pēdas augs par aptuveni vienu apavu izmēru katrus trīs līdz četrus mēnešus. Atcerieties regulāri pārbaudīt viņu apavu izmēru.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 5.0% Poliuretāns, 95.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 30.0% Silikons, 30.0% Sintētiskais kaučuks, 40.0% Poliesteris; Iekšzole: 60.0% Etilēna vinilacetāts, 40.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām glabāt savus “Domyos” auduma apavus sausā, tumšā un vēdināmā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Radīti lietošanai iekštelpās, uz sausām grīdām.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Domyos” vieglie bērnu auduma apavi ir pārbaudīti, bērniem tos valkājot mazuļu vingrošanas laikā. Šie auduma apavi tika radīti staigāšanai pa līdzsvara baļķiem, paralēlajiem stieņiem un lai rāptos uz dažāda veida vingrošanas rīkiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Domyos” vieglie bērnu auduma apavi ir fizioterapeitu atzīti. Novērojot bērnu (vecumā no 10 mēnešiem līdz 4 gadiem) uzvedību mazuļu vingrošanas nodarbībās ar un bez apaviem, varējām izdarīt secinājumus, ka “Domyos” vieglo auduma apavu valkāšana sniedza priekšrocības vispārējā motoro prasmju attīstībā, kā arī dažas priekšrocības vingrošanai basām kājām. Tie piedāvāja labāku saķeri un atbalstu uzlabotam līdzsvaram un koordinācijai. Pēdas ir arī labāk aizsargātas.

Videoklipi