Filtri 0
Filtri 0
STAREVER Kods. 8732932 4471594

Modernās džeza un laikmetīgās dejas puspēdu čībiņas, brūnas

12,00 €
Ar nodokļiem
  • Modernās džeza un modernās dejas puspēdu čībiņas, tumši brūnas
  • Modernās džeza un modernās dejas puspēdu čībiņas, tumši brūnas
  • Modernās džeza un modernās dejas puspēdu čībiņas, tumši brūnas
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
  • BRŪNA
  • SMILŠKRĀSA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda izstrādāja šīs puspēdu čībiņas ar savienojumu starp pirkstiem visu līmeņu modernās un modernās džeza dejas dejotājiem labākai saķerei ar grīdu.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Elastīgas un ērtas, pielāgojas pēdas formai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc valkāt puspēdu čībiņas?

Šīs čībiņas ir mazas, bet tās ir ļoti milzum noderīgas, dejojot ar basām kājām, tās darbojas kā aizsargājoša otrā āda. Tās novērš nepatīkamu berzi pret grīdu, griežoties un slīdot laikmetīgās un modernā džeza dejas rutīnprogrammās. Pateicoties puspēdu čībiņām, jūsu ātrums un palēcieni ievērojami uzlabosies.Valkājot šīs čībiņas, Jūsu slīdējums būs labāks, tai pat laikā saglabājot saķeri ar grīdu.

Kā izvēlēties pareizo izmēru?

Pirms iegādes šīs puspēdu čībiņas ieteicams uzmērīt.Vai arī varat izmantot šīs izmēru norādes:

S = 1/1½

M = 2½/3

L = 4/5

XL = 5½/7.

Gluži kā basām kājām...

Puspēdu čībiņu ādas spilventiņi dod iespēju dejot, neuzberžot pēdu apakšas griezienos un slīdējumos. Tās lieliski pieguļ pēdai, taču atstāj kāju pirkstus brīvus, lai Jūs līdzsvarotu un atbalstītu.

Tīkliņaudumam ir dažādas miesas krāsas toņu izvēles, lai spilventiņi būtu knapi pamanāmi gan nodarbībās, gan izrādēs. Tās ir tik vieglas un elpojošas, ka jutīsieties it kā nekas uz pēdām nebūtu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 100.0% Liellopu āda

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai apstiprinātu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu testēšanas inženiere Inese ir testējusi šo produktu gan kopā ar profesionāliem dejotājiem, gan amatieriem.Viņi to izmēģināja treniņu laikā un pēc tam norādīja uz produkta priekšrocībām un trūkumiem.Mēs atstājām lietas, kas bija labas un izlabojām trūkumus, lai apmierinātu dejotāju vajadzības.Mūsu produktu menedžere Karlīna apģērba konstruēšanas laikā gādā, lai katru jauno modeli uzlaiko visu izmēru nēsātāji.

Videoklipi