Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • MELNA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komanda ir izstrādājusi cepuri, kas nodrošina efektīvu aizsardzību no saules stariem un ir īpaši piemērota sērfošanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Ātri žūstošs

Sintētiskais audums padara cepuri ātri žūstošu.

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Pielāgojama neoprēna zoda siksna un savelkama elastīga siksna ap galvu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vairākiem ūdens sporta veidiem.

Cepure “500” nodrošina aizsardzību pret saules stariem. Paredzēts valkāšanai gan ūdenī, gan ārpus tā, nodarbojoties ar ūdens vai jūras sporta veidiem.

Noturība viļņos

Šī cepure ir aprīkota ar 2 aizdares sistēmām:

- Pielāgojama zoda siksna nodrošina stingru noturību viļņos, it īpaši ienirstot vai iekrītot viļņos.

- Elastīgā aizdares siksna ap galvu ļauj pielāgot cepures izmēru un uzlabo tās noturību viļņos.

Izstrādāta sērfošanai un bodibordingam; piemērota arī burāšanai ar dingiju, supošanai, bradāšanai pa jūru, vindsērfingam, kaitsērfingam utt.

Uzvedība saulē

Neskatoties uz to, ka šī cepure nodrošina aizsardzību pret saules staru iedarbību, jāņem vērā arī tādi faktori kā staru atstarošana (no ūdens, smiltīm utt.), karstums, diennakts laiks utt. Šīs cepures valkāšana neatbrīvo tās valkātāju no atbilstošas uzvedības ievērošanas: valkājiet saulesbrilles, regulāri uzklājiet piemērotu saules aizsargkrēmu, valkājiet UV aizsardzības apģērbu, regulāri padzerieties utt.

Saules aizsardzības vadlīnijas sērfošanā

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt sērfošanas produktus un tajā pašā dienā tos izmēģināt reālos lietošanas apstākļos

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Aizsargā tikai nosegtās ķermeņa daļas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi