Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Bērnu pārgājienu galvas lente “MH500”
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dedzīgo pārgājienu dizaineru komanda ir videi draudzīgā viedā izstrādājusi šo daudzfunkcionālo produktu, lai pasargātu jūsu bērnus visu viņu piedzīvojumu laikā (saule/aukstums).

Lai pasargātu jūsu bērna kaklu un ausis vēsos laika apstākļos.Saulē tā pasargās galvu. Karstā laikā pārgājienos šī galvas lente ir neatņemams palīgs, lai noslaucītu sviedrus

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Sver tikai 50 g

Ātri žūstošs

Poliestera audums ātri izžūst arī pēc iemērkšanas upē

Elastīgums

Šo galvas lenti var izmantot 10 dažādos veidos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izvēlēties pārstrādātu poliesteri?

Pārstrādājot plastmasas pudeles vai lietotus tekstilizstrādājumus, lai izgatavotu mums nepieciešamo poliesteri, mēs samazinām naftu saturošu produktu izmantošanu, bet saglabājam materiāla kvalitāti un funkcijas pārgājienos kalnos.

Kā noteikt auduma ātrās žūšanas spēju?

Šis izstrādājums tika 3 reizes izmazgāts veļasmašīnā, pēc tam izžāvēts pakarinātā veidā, tad mēs to iemērcām ūdenī un izmērījām, cik ilgā laikā tas atgūst pirmsmazgāšanas svaru.

Galvas lente pēc iemērkšanas ūdenī pirms mazgāšanas noteikto svaru atgūst 80–120 minūšu laikā, saņemot ļoti labu rādītāju, t. i., 4 no 5 zvaigznēm.

No dzijas līdz gatavam izstrādājumam

Šī galvas lente ir ražota vienā paņēmienā no poliestera pavediena. Tādēļ tai nav vīļu

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt salocītā veidā tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālās dzīves apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos jūs izstrādājumu lietosiet, ļauj mums nodrošināt iespējami labākos izstrādājumus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu jaunās testētāju grupas, kas atrodas Monblāna pakājē, un mūsu Pētniecības un attīstības laboratorija, kas atbild par labāko komponentu izvēli.