Filtri 0
Filtri 0
TARMAK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA / SARKANA / ZILA
  • MELNA / ZAĻA / PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina speciālistu komandas izstrādāja šo galvas lenti iesācējiem un vidēja līmeņa basketbolistiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Elastīga galvas lente, ko ir viegli apsiet un kas neizkustas spēles laikā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc, spēlējot basketbolu, lietot elastīgo matu lenti?

Daudziem spēlētājiem ir gari mati, un tie tiešām var traucēt spēlē. No silikona izgatavotās lentes var viegli uzsiet, jūs varēsiet par tām aizmirst un 100% koncentrēties spēlei. Vairs nekādu traucējumu!

Kas izstrādā Tarmak basketbola preces?

Tarmak ir dedzīgu basketbolistu komanda, kas izstrādā preces tieši basketbola spēlēšanai. Viss mūsu apģērbu klāsts ir veidots tā, lai atbilstu visprasīgāko basketbola spēlētāju vajadzībām un lai jūs varētu pilnībā izbaudīt treniņus.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos spēles apstākļos?

Tarmak produktu izstrādes komanda atrodas Kipstadium, Ziemeļfrancijā. Tās pastāvīgā misija ir nodrošināt basketbola spēlētājiem komfortu spēles laikā. Visi mūsu produkti ir izstrādāti no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz mitruma pārvaldību, izturību u. c. Basketbolisti vairākas nedēļas reālās situācijās pārbauda katru produktu, un, ņemot vērā jūsu atsauksmes, tie tiek uzlaboti.

Skatiet visus mūsu padomus par treniņiem un pareizo basketbola piederumu izvēli.

Tarmak atbalsta ikvienu, kurš spēlē basketbolu, no iesācējiem līdz regulāriem spēlētājiem. Iepazīstieties ar mūsu padomiem par basketbola treniņiem un lieliski pavadītu laiku, spēlējot vienam vai kopā ar draugiem.



https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām mazgāt šo produktu pēc katras lietošanas.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi