Filtri 0
Filtri 0
INESIS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • MELNA
  • ROZĀ
  • SMILŠKRĀSA
  • ZILA
  • ZILA
  • DZELTENA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu “Inesis” komandu izstrādātā pieaugušo vienkrāsainā cepure ļauj ērti spēlēt golfu temperatūrā no 10 °C līdz 20 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Regulējams

Pielāgojiet cepuri savam galvas izmēram, izmantojot līplenti.

Elastīgums

Elastāns nodrošina elastību papildu komfortam.

Svars

Cepure sver aptuveni 83 g.

Stabilitāte

Elastīgais audums un līplente notur cepuri vietā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tehniskās īpašības

Inesis “MW500” golfa cepurei ir nags, kura izmērs un forma īpaši izstrādāti golfa spēlei, kas netraucē redzamību vēziena brīdī, bet joprojām aizsargā galvu no saules.Odere izgatavota no elpojoša materiāla ar polsterējumu ap galvu, lai neļautu sviedriem tecēt acīs.Visbeidzot, aizmugurē esošā līplente ļauj viegli pielāgot izmēru, kā arī uzlabo komfortu un atbalstu.

Informācija par izmēriem

Viens izmērs, regulējama ar līplenti cepures aizmugurē.Galvas izmērs:58 cm (aizmugurējā cilpa ļauj vairāk vai mazāk pielāgot par 4 cm).Naga garums:7 cm.

Kopšanas padoms

Ja nepieciešams, varat mazgāt cepuri veļas mašīnā ar līdzīgas krāsas apģērbu 30 °C. Ielieciet cepuri tīkliņa veļas maisiņā, lai izvairītos no līplentes siksniņas pielipšanas pie citām drēbēm.

Kāpēc mēs esam lētāki?

Mēs “Inesis” nevēlamies, lai golfa spēlētāji lieki pārmaksātu par jebko, kas neuzlabo viņu spēli.Tādēļ darām visu iespējamo, lai izslēgtu starpniekus mūsu bumbiņu ražošanā un izplatīšanā.Mēs nesponsorējam turnīrus, profesionāļus un neveicam ieguldījumus dārgās mārketinga kampaņās.



Piedāvājam mūsu cepures par visgodīgāko cenu golfa spēlētājam.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šī cepure ir tikusi pakļauta secīgiem mazgāšanas un žāvēšanas testiem, kas pārbaudīja tās spēju saglabāt formu un krāsu.Tās veic ārēja laboratorija, lai pārliecinātos, ka visā izstrādes procesā ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri iedomājas un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produktus pakļauj nopietniem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka nevar aizstāt reālās dzīves situācijas, kuras piedzīvosiet, lai panāktu pastāvīgu progresu.