Filtri 0
Filtri 0
TRIBORD

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / MELNA / OKERA
  • DZELTENA
  • ZAĻA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komanda ir izstrādājusi šo ūdeni atgrūdošo mugursomu jūsu pilnas dienas burāšanas sesijām, kā arī atpūtas brīžiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdens notek no auduma virsmas. Rāvējslēdzēja aizdare un ūdenscaurlaidīgas vīles

Ērta pārvietošana

1 pārnēsāšanas rokturis + 2 plecu siksnas ar savienojuma siksnu krūšu daļā.

Pretestība pret berzi

Stingrs 410 g/m² audums

Vairāki nodalījumi

2 lieli nodalījumi, 1 iekšējā kabata, 1 ārējā kabata un 2 tīklauduma kabatas

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdens atgrūšanas īpašības

Mēs esam izstrādājuši šo somu burāšanas piederumu nogādāšanai uz klāja. Tā ir izgatavota no ūdeni atgrūdoša materiāla, tāpēc nepiesūksies ar ūdeni īslaicīga lietus laikā. Kabatas nav ūdens necaurlaidīgas: neatstājiet elektroniskas ierīces somā, ja tā ir kļuvusi slapja.

Mūsu klāstā ir pieejams arī lietus pārvalks, kas novērš ūdens iekļūšanu somā caur rāvējslēdzēja aizdari un vīlēm, ja mēdzat izmantot savu mugursomu lietainā laikā: 8734213

Nodalījumi

- 1 liels nodalījums jakas un pāri velkamo bikšu vai piknika piederumu ievietošanai. Iestrādāta polsterēta kabata klēpjdatoram un 1 kabata burāšanas dokumentiem.



- 1 neliels nodalījums ar droši aizveramu kabatu maziem piederumiem vai personiskām mantām



- 1 ārējā kabata atslēgām; izmantojama arī kā rezerves kabata



- 2 ārējās tīklauduma kabatas nelielām ūdens pudelēm vai apaviem.

Izmēri

Soma ir 50 cm gara/augsta, 30 cm plata, 21 cm dziļa

Rokas bagāža

Šī soma atbilst aviācijas standartiem (IATA), un to var izmantot kā rokas bagāžu lidojot. Mēs iesakām jums sazināties ar savu aviokompāniju, lai noskaidrotu viņu noteiktos izmēra un svara ierobežojumus attiecībā uz rokas bagāžu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota sērfošanai, supošanai, vindsērfingam, smaiļošanai utt.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi