Filtri 0
Filtri 0
TRIBORD Kods. 8577461 2974668

Ūdensnecaurlaidīga soma, 90 litri, dzeltena

90,00 €
65,00 €
-27%
Ar nodokļiem
Krāsa: DZELTENA / PELĒKA
  • DZELTENA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komanda izstrādāja šo mugursomu jūsu burāšanas sesijām, kas ilgst vairākas dienas.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Audums ar pārklājumu un rāvējslēdzēja aizdare.Pilnībā ūdensnecaurlaidīga apakša.

Ērta pārvietošana

2 pārnēsāšanas rokturi + 2 plecu siksnas, kuras var izmantot somas pārnēsāšanai uz muguras (kā mugursomu).

Pretestība pret berzi

Izturīgs 410 g/m² audums.

Vairāki nodalījumi

5+1 nodalījumi, tostarp viens modulārs + 1 kabata.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdens atgrūšanas īpašības.

Šī soma ir paredzēta visu mantu pārnēsāšanai burāšanas braucienos, kas ilgst vismaz vienu nedēļu.Tā ir izgatavota no ūdeni atgrūdoša materiāla, tāpēc nepiesūksies ar ūdeni īslaicīga lietus laikā.

Somas pamatne ir pilnībā ūdensnecaurlaidīga un to pirms ienešanas iekšā var atstāt uz mitra pontona.Pārnēsāšanas rokturi ir ērti izmantojami īsākiem izbraucieniem.Kabatas nav ūdens necaurlaidīgas:neatstājiet elektroniskas ierīces somā, ja tā ir kļuvusi slapja.

Nodalījumi.

- 1 nodalījums zābakiem (iekšpusē nav ūdensnecaurlaidīgs, jo turpceļā zābaki ir sausi, un atpakaļceļā, ja tie ir kļuvuši mitri, jūs žāvēsiet mantas mājās, siltumā).- 1 nodalījums klāja jakai un kombinezona biksēm

- 1 “nakts somas” nodalījums (tostarp guļammaisam un higiēnas piederumiem).Šis nodalījums ir izņemams, lai aizņemtu mazāk vietas kabīnē, kā arī ērtai paņemšanai līdzi, dodoties uz dušu piestātnē.

Nodalījumi (turpin.).

- 1 apģērba nodalījums.Sadalīts divās daļās, lai nošķirtu pamata un vidējo apģērba kārtu (atdalītājs ir izņemams gadījumiem, kad jums nepieciešams viens, plašāks nodalījums).Kreisajā pusē iestrādāta elastīga kabata netīrajai veļai. Samazinoties tīrā apģērba daudzumam, netīrā apģērba daudzums pieaug, kas nozīmē, ka nezaudējat vietu somā.Augšpusē paredzēta vieta glābšanas vestei.Atlokā iestrādāta kabata ar rāvējslēdzēja aizdari, kas paredzēta apakšveļas uzglabāšanai.

Un vēl...

- Uz tās varat uzrakstīt savu vārdu (vizītkartes izmērā), lai nesajauktu savu somu ar kāda komandas biedra somu...

Svars un izmēri.

Svars:1,8 kg

Kopējie izmēri:Augstums 32 cm, platums 34 cm, garums 86 cm

Izmēri bez noņemamās somiņas:Augstums 32 cm, platums 34 cm, garums 68 cm

Ielokāma noņemamajā sānu somiņā, izmēri:augstums 37 cm, platums 40 cm, garums 15 cm.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi