Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Paredzēta visa veida medībām slapjā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pielāgojama aizmugurē ar āķa-cilpas mēlīti, lai derētu jebkura izmēra galvai.

Viegls

Iekšējā sietiņauduma odere un sviedru lente lielākam komfortam.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga membrāna aizsargā jūs pret lietu 1 stundas garumā.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Pamatmateriāls izgatavots no poliestera labākai aizsardzībai no veģetācijas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidīga cepure ar nagu, kas pasargā jūs no lietus.

Mūsu modeļa membrānai ir speciāls pārklājums un sapludinātas līmētas vīles, kas nodrošina tās ūdensnecaurlaidību. Tāpēc, kad lietainā laikā esat devies medīt fazānus zemienēs, slokas mežainos apgabalos vai zaķus biešu laukos un jūs nevēlaties vilkt kapuci, mūsu ūdensnecaurlaidīgā cepure ar nagu būs jūsu labākais draugs: jūsu ausis netiek aizsegtas un jūs labāk kontrolējat apkārtni, tai pat laikā esot pasargāts no lietus.

Neļaujiet sliktiem laikapstākļiem jūs apturēt!

Rudenī vai ziemā izvēlieties ūdensdrošu medību cepuri ar nagu, lai saglabātu galvu sausu, spītējot sliktiem laikapstākļiem. Bet kā “Decathlon” mēra necaurlaidību? Mēs ņemam vērā ne tikai materiālu raksturīgo kvalitāti, bet arī pārbaudām gala produktu necaurlaidību klimata telpā, kurā reproducēti dažāda līmeņa nokrišņi. Tas nozīmē, ka ar šo jauno modeli jūs varat pārvietoties vieglā lietū 1 stundu nesamirkstot.

Viegla un elpojoša: Divi citi svarīgi šī produkta aspekti

Izstrādājot šo cepuri ar nagu, mūsu medību inženieri un dizaineri meklēja iespējas izveidot vieglu produktu (tikai 88 g). Viņi arī meklēja iespēju radīt elpojošu cepuri ar nagu. Tādēļ iekšējā oderējuma sietiņaudumā ir izgriezumi (simtiem mazu caurumiņu audumā atvieglo sviedru novirzīšanu), tāpat kā iekšējā lentē (paredzēta, lai absorbētu sviedrus, cik labi vien iespējams).

Papildu detaļas

Cepures ar nagu virspusē, lai garantētu maksimālu necaurlaidību, logo nav izšūts (tā ir HD apdruka), tāpēc neiesakām to mazgāt veļasmašīnā. Protams, nav ventilācijas caurumiņu, lai neļautu iekļūt lietum. Aizmugurē jūs varat pielāgot un pievilkt cepuri ar nagu tā, lai tā ērti der jūsu galvas formai: nākamās paaudzes āķa-cilpas sistēma dod jums iespēju palielināt un samazināt tās apkārtmēru.

Svars

88 g

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Sargāt no uguns.

Lietošanas ierobežojumi

Mazgāt ar rokām

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi