Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izstrādājām šo kakla sildītāju skriešanai, lai nodrošinātu siltumu jūsu kaklam aukstā vai drēgnā laikā

Kakla sildītājs, kas ir izgatavots no silta, mīksta un ērta materiāla, lai efektīvi aizsargātu kaklu un ausis no aukstuma. Skrienot tas liks justies labi un kā “ietītam kokonā”. Viens izmērs.

Pamatmateriāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Siltums

Komponenta audums ir 200g/m2, un iekšpusē uzkārsts, flīsam līdzīgs materiāls.

Elpojamība

Tas ir izgatavots no materiāla, kas ļauj sviedriem ātri iztvaikot.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apkopes padomi

Mazgāt veļas mašīnā ne vairāk kā 30°C ūdenī. Sintētisko audumu cikls. Ielikt produktu izgrieztu uz kreiso pusi. Lietot tikai nedaudz veļas pulvera. Neizmantot veļas mīkstinātāju. Žāvēt pakarinātu siltā, labi vēdinātā vietā. Nedrīkst žāvēt veļas žāvētājā. Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nelietot balinātāju. Nelikt uz radiatora.

Auduma elpojamība

Lai varētu zināt auduma elpojamību, tiek mērīta tā noturība pret iztvaikošanas pāreju jeb RET. Tas attiecas uz auduma spēju iztvaikot ūdeni, ko ķermenis rada treniņu laikā, tādējādi novēršot ūdens uzkrāšanos uz ādas. Jo zemāka RET vērtība, jo elpojošāks audums. Kakla sildītāja RET vērtība ir 4,85.

Vērtējums, lai salīdzinātu izstrādājumu ietekmi uz vidi

Izstrādājuma ietekme uz vidi tiek aprēķināta visā tā dzīves ciklā, izmantojot dažādus rādītājus. Tam tiek piešķirts kopējais vērtējums (skalā no A līdz E), lai jums palīdzētu viegli identificēt videi nekaitīgākos izstrādājumus, salīdzinot viena veida izstrādājumus (T kreklus, bikses, mugursomas u.c.).

Uzņēmums Decathlon ir apņēmies sniegt informāciju par savu izstrādājumu vides rādītājiem.

Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet vietni: http://sustainability.decathlon.com/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo audumu ir testējusi skrējēju grupa skriešanas apstākļos.