Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN Kods. 8552545 4094221

Taku skriešanas tuksnešu cepure, melna

12,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu taku skriešanas entuziastu komanda ir izveidojuši šo cepuri, lai aizsargātu jūs no saules gaismas, kamēr skrienat karstā un saulainā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Lielā līplente cepures aizmugurē ļauj regulēt apkārtmēru no 54 līdz 61 cm.

Kompakta konstrukcija

Elastīgais un viegli saspiežamais materiāls ļauj uzreiz noglabāt cepuri.

Mitruma pārvaldība

Audums novirza mitrumu, tādējādi nodrošinot optimālu ventilāciju.

Viegls

Īpaši viegla, sver tikai 20 g vai 39 g ar noņemamo kakla aizsargu.

Ātri žūstošs

Pateicoties vieglajam, elpojošajam audumam, cepure ātri izžūst.

Elastīgums

Pasargājiet savu kaklu no saules: noņemams kakla ielaidums ar līplenti.

Aizsardzība pret sauli

Audums un noņemams kakla ielaidums maksimāli aizsargā no saules.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc jāaizsargā galva?

Galvas aizmugurējā daļā atrodas hipotalāms, un viena no tā funkcijām ir ķermeņa temperatūras regulēšana. Ir svarīgi pasargāt visu galvu un kaklu no saules stariem, lai novērstu pārkaršanu un saules dūriena risku, kas var būt par iemeslu pārtraukt jūsu skrējienu!

Dažās ultra taku skriešanas sacensībās obligāti jānēsā tuksneša cepure!

Dažās ultra taku skriešanas sacensībās, piemēram, UTMBⓇ, pirms skrējējiem atļauj uzsākt sacensības, viņiem ir jāuzrāda obligātais aprīkojums (komplekts karstuma vilnim). Galvenais mērķis ir nodrošināt dalībnieku drošību, ņemot vērā, ka apkārtējā vide var būt nelabvēlīga, ar mainīgiem apstākļiem. Skrējējiem ir jāņem līdzi ļoti karstam un ļoti aukstam laikam paredzētie komplekti. Tuksnešu cepure jeb cepure ar kakla ielaidumu ir iekļauta komplektā pret pārkaršanu, kas jums ir jāņem līdzi.

Taku skrējēju padomi par to, kā izturēt intensīvu karstumu:

Jūs varat samitrināt cepuri, lai atvēsinātu galvu un saglabātu možumu dienas karstākajos posmos. Lai gan tā ātri izžūst, tās konstrukcija ļauj saglabāt vēsumu salīdzinoši ilgi.

Ja jūtat, ka saule sāk karsēt kakla aizmuguri, dažu sekunžu laikā piestipriniet kakla paneli pie līplentes, nezaudējot dārgo sacensību laiku.

Pavirziet uz augšu cepuri, skrienot kalnup!

Šī cepure ir veidota taku skrējējiem: tās nags ir paceļams augšup, nodrošinot labu redzamību, skrienot kalnā. Nolaižot nagu, tas pasargās jūsu acis no tiešiem saules stariem.

Cepure, kas ir testēta un apstiprināta daudzos prestižos garo taku skrējienu pasākumos!

Kalenji dizaina komandas biedri un taku skriešanas entuziasti Džeremijs, Demjēns, Nikolass un Geitans ir testējuši šo cepuri pasākumā Diagonale des Fous, kad gaisa temperatūra pārsniedza 30 grādus. Tā arī saņēma vienbalsīgu apstiprinājumu, kad to gan vīriešu, gan sieviešu kārtas taku skrējēji testēja citos ļoti garo distanču skrējienos!

Līdz ar to šī ir ērta, viegla cepure, kas saglabā vēsumu, kad tā ir saslapināta, un lieliski aizsargā galvu un kaklu no saules.

Kā sevi pasargāt no saules?

Lai gan šī cepure jūs pasargā no saules, pirms skrējiena pa takām ir jāveic šādi piesardzības pasākumi:

- Pārbaudiet laika prognozi, lai varētu pienācīgi sagatavoties.

- Pasargājiet ķermeņa daļas, kas sacensību laikā ir pakļautas saulei.

- Velciet saulesbrilles.

- Regulāri uzklājiet saules krēmu.

- Regulāri ēdiet un dzeriet.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 22.0% Elastāns, 78.0% Poliamīds; Putas : 30.0% Etilēna vinilacetāts, 70.0% Polietilēns; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lietotāju grupa ir veikusi Decathlon produktu testēšanu reālos apstākļos. Šos testus rīko šim uzdevumam īpaši piemeklēti tehniskie darbinieki.

Garantija

2 Gadi