Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8494143 2570378

LED gaismas medību cepure ar nagu “500”, mitrāju kamuflāža

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: DAUDZKRĀSAINA
  • DAUDZKRĀSAINA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgo ūdensputnu medību tēmas dizaineri izveidoja šo cepuri medniekiem, kuriem nepieciešams labi redzēt krēslā vai naktī.

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

Barošanai 4 CR2032 tipa baterijas.

Kamuflāža

Augstas izšķirtspējas reālistiska mitrāju kamuflāža ar 3D efektu.

Ērta lietošana

Praktisks ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis zem naga, viegli pieejamas baterijas.

Elastīgums

Varat izvēlēties sarkanu vai baltu gaismas kūli.

Vizuālā efektivitāte

Izgaismo līdz 8 m pilnīgā tumsā.Baterijas ilgums:aptuveni 25 stundas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sarkanais staru kūlis.Kad jums to vajadzētu izmantot un kāpēc?Mēs jums pateiksim.

Krēslā vai pašās dienas beigās pīļu mednieks savā būdā, medību slēpnī vai gabionā ierīko nometni un lamatas.Un viņi to var darīt izcilā slepenībā ar šīs Led cepures sarkanajiem gaismas kūļiem.Mainīt lamatas nakts vidū, netraucējot visu un visus, vairs nesagādā grūtības:LED gaisma neiztraucē putnus.

Baltais staru kūlis:optimālai redzamībai, kad ir maz dabiskās gaismas.

Sarkanās gaismas ir ļoti praktiskas, ja nevēlaties naktī iztraucēt vai pamodināt citus būdas iemītniekus.Bet LED balto staru kūlim ir arī skaidras priekšrocības:ar šiem diviem staru kūļiem, kas izgaismo līdz pat 8 metriem pilnīgā tumsā, jūs iegūsiet maksimālu redzamību, lai droši piekļūtu savām lamatām.Tas nozīmē, ka nav vajadzības izmantot galvas lampu vai viedtālruņa gaismu.

Universāla kamuflāžas cepure ar labu dizainu, kas pielāgojas dažādiem biotopiem un ģeogrāfiskās atrašanās vietām.

Šī LED cepure izstrādāta ūdensputnu medniekiem un entuziastiem, kuri izmanto “Solognac” mitrāju kamuflāžas rakstu, lai slēptos no ūdensputniem, piemēram, pīlēm, zosīm, krīkļiem, u.c. Ar šo izcili reālistisko augāju rakstu (niedres, zāles, meldri), 3D efektu un augsta kontrasta fonu šī LED cepure palīdz jums saplūst ar dabu krēslā vai jebkurā dienas laikā.

Nepieciešams izstrādājums visiem pīļu medniekiem.

Izstrādāta, lai labāk paslēptu jūsu galvu no ūdensputniem, šī ļoti vieglā cepure (tikai 80 g) ir viegli valkājama un, pieskaņojot to biksēm, jakai, pat ūdenszābakiem, veidojas vienlaidu medību tērps, kas neļauj ziemeļu platknābjiem, meža pīlēm, baltvēderiem, garkaklēm, pelēkajām pīlēm, laučiem un citiem putniem jūs pamanīt.Turklāt šo cepuri aizmugurē var regulēt ar līplenti (līpslēdzēju), lai pielāgotu jūsu galvas izmēram.

Šī LED cepure:kā tā darbojas?

Iekļautas 4 baterijas, kas baro LED.Jums tikai tās jāieliek ietvarā zem kreisās puses vīles un jānospiež ieslēgšanas/izslēgšanas poga zem naga.Vienu reizi nospiežot pogu, gaismas krāsa mainīsies no baltas uz sarkanu.Tas ir arī viss ‒ jums priekšā ir 25 stundas ar gaismu:vairāk nekā pietiekami, lai priecātos par laiku slēpnī?

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 20.0% Poliuretāns, 80.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Vai meklējat iespēju saglabāt savu cepuri ar nagu valkāšanai, cik ilgi vien iespējams?Tad uzglabājiet to sausā, vēdināmā vietā un neatstājiet to slapjā somā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns, lai novērstu sastāvdaļu bojājumus.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi