Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu medību entuziastu komanda izstrādāja šo cepuri ar nagu lielu un mazu dzīvnieku visu veidu medībām ar maskēšanos sausā laikā.

Vai jums nepieciešama efektīva galvas maskēšana, tai pat laikā pasargājot sevi no saules?Šī cepure pārvērš jūsu siluetu ar tās plato, plakano malu.Pielāgojiet izmēru ar savelkamu auklu.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Odere: 100.0% Kokvilna; Balsts: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pielāgojiet izmēru savai galvai ar aizmugurē savelkamu auklu.

Kamuflāža

Reālistiska kamuflāža ar “Treemetic” rakstu dažādiem biotopiem.

Trokšņu līmenis

Medījamais dzīvnieks nedzirdēs, kad jūsu klusais audums skarsies pret zariem.

Svars

84 grami.

Elpojamība

Saglabājiet vēsu galvu, pateicoties ventilācijas tīkliņiem abās pusēs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pieejami 2 izmēri:

56/58 cm:Galvai ar apkārtmēru 56‒58 cm, ar savelkamu auklu regulējamam izmēram. 56/58 cm:Galvai ar apkārtmēru 58‒60 cm, ar savelkamu auklu regulējamam izmēram.

“Treemetic” kamuflāža.

Mūsu jaunā reālistiskā “Treemetic” kamuflāža palīdzēs jums nomaskēties vēl efektīvāk.Kontrasts starp gaišajiem un tumšajiem toņiem fonā ir uzlabots, lai jūs saplūstu ar vidi kā gaismas un ēnas plankums.Priekšplānā reālistiskie zari salauž ķermeņa kontūru, lai dzīvnieki to grūtāk pamanītu.Turklāt zaļie un brūnie toņi padara rakstu piemērotu visiem biotopiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi