Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu medību entuziastu komanda izstrādāja šo tīkliņauduma balaklavu lielu un mazu dzīvnieku visu veidu medībām ar maskēšanos visos gadalaikos un laikapstākļos.

Viegla un gaisa caurlaidīga maska. Novērsīs kondensāta veidošanos uz jūsu binokļa stikliem vai tēmekļa novērošanas laikā.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Kamuflāža

Reālistiska kamuflāža ar “Treemetic” rakstu dažādiem biotopiem.

Trokšņu līmenis

Cimdu audums un piegriezums nerada troksni, tie ir ideāli piemēroti izsekošanai.

Regulējams

Regulējama galvas aizmugurē ar savelkamu auklu, der visiem galvu izmēriem.

Elpojamība

Mīksts, gaisa caurlaidīgs tīklveida audums sniegs komfortu arī vasaras vidū.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Treemetic” kamuflāža.

Mūsu jaunā reālistiskā “Treemetic” kamuflāža palīdzēs jums nomaskēties vēl efektīvāk.Kontrasts starp gaišajiem un tumšajiem toņiem fonā ir uzlabots, lai jūs saplūstu ar vidi kā gaismas un ēnas plankums.Priekšplānā reālistiskie zari salauž ķermeņa kontūru, lai dzīvnieki to grūtāk pamanītu.Turklāt zaļie un brūnie toņi padara rakstu piemērotu visiem biotopiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi