Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis skriešanas vizieris ir paredzēts abu dzimumu skrējējiem... Jūs lieliski izskatīsities skrējienā! Galvas apkārtmēram no 53 cm līdz 58 cm.

Skrienot ar uzliktu vizieri, saulainās dienās jūs neapžilbinās saule. Vizieris stingri turas savā vietā un ātri izžūst. Uzsūc uz pieres parādījušos sviedrus...

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Elastīgā josta: 50.0% Poliamīds, 17.0% Sintētiskais kaučuks, 33.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Iekšējais materiāls: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Absorbcija

Pieres zona ir veidota tā, lai uzsūktu sviedrus

Aizsardzība pret sauli

Vizieris pasargā jūsu acis no saules.

Stabilitāte

Plata, mīksta, ērta gumija nodrošina labu viziera atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties džoginga viziera izmēru?

Gumija pielāgojas galvas apkārtmēram no 53 līdz 58 cm.

Lai noteiktu savas galvas apkārtmēru, novietojiet mērlenti virs uzacīm un aplieciet ap galvu. Pārbaudiet, vai tā atrodas paralēli zemei, un galvu turiet taisni.

Kā izvēlēties džoginga viziera garumu?

Viziera nags ir 7,5 cm garš.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo vizieri testēja un apstiprināja 10 vīrieši un sievietes, skrienot ārpus telpām. Tas saņēma īpašu atzinību par komfortu, gaisa apriti un spēju cieši noturēties uz galvas (neaizlido prom vējā). Skrējēji testēja vizieri 6 mēnešus un apstiprināja tā īpašības.