Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Izstrādāta neregulāriem slēpotājiem, kam nepieciešama vienkārša un praktiska ķivere ar aizsargstiklu, lai aizsargātu gan galvu, gan acis.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

2 āķi slēpošanas briļļu noturēšanai vietā.

Viegls

M izmēra ķiveres svars ir 630 g.

Siltums

Biezi ausu aizsargi. Putu ieliktņi komfortam.

Ūdensnecaurlaidīgs

Notekas veida šuve neļauj ūdenim un sniegam iekļūt iekšpusē.

Stabilitāte

Regulēšanas ripa galvas aizmugurējai daļai lieluma pielāgošanai

Aizsardzība pret triecienu

Atbilst EN 1077:2007 (B kategorija). ABS struktūra nodrošina īpašu stiprību.

Aizsardzība pret sauli

Viens labiem laikapstākļiem domāts aizsargstikls ar UV/pretaizmigl. lēcu, S3.

Ventilācija

6 atveres ventilācijai un mitruma novirzīšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ķivere ar vizieri: īpatnības

Ķiveres ar vizieriem ir ļoti ērtas un praktiskas valkāšanā. Taču mēs iesakām tās valkāt slēpotājiem, kuri slēpo vidējā ātrumā. Tās nodrošina mazāku aizsardzību pret vēju nekā brilles, kas ideāli pieguļ degunam un sejai. Ļoti ātri slēpojot, aiz tās var iekļūt gaiss un radīt nepatīkamas sajūtas.

Vislabākajai gaisa bloķēšanai vizieri ir jānolaiž maksimāli zemu. Ja tas nav iespējams, šī ķivere nebūs jums piemērota.

Pielaikošana

Veltiet pietiekami daudz laika, lai ķiveri pielaikotu pienācīgi. Ar uzvilktu ķiveri un ap vizieri nevienā zonā nedrīkst būt nekāda diskomforta. Ja tas tomēr ir jūtams, tad pielaikojiet citu modeli.

Ja valkājat brilles, pielaikojiet ķiveri ar brillēm, kuras valkājat, un atveriet/aizveriet vizieri, lai pārbaudītu, vai tas neaizķeras aiz brillēm.

Ķivere neizraisa briļļu aizsvīšanu. Brillēm ir pieejami pretaizsvīšanas līdzekļi.

Izmēra izvēle

* Izmēriet galvas apkārtmēru centimetros (ap pieres vidu un tieši virs ausīm).

* Izvēlieties šim mērījumam atbilstošo izmēru.

Piemērs: ja galvas apkārtmērs ir 56 cm, pielaikojiet 55–59 cm izmēra ķiveri.

Regulēšanas ripa

Regulēšanas ripai ir būtiska nozīme, lai ķiveri noturētu uz galvas. Šī sistēma ar vieglas piekļuves ripu ļauj jums jebkurā brīdī viegli un precīzi regulēt aizdari pat ar uzvilktiem slēpošanas cimdiem. Tā sniedz arī komfortu un maksimālu drošību. Pagrieziet ripu pa labi ciešākai aizdarei vai pa kreisi — vaļīgākai.

ABS konstrukcija

Šis konstrukcijas veids ietver no ABS ar spiedienliešanas metodi izgatavotu ārējo apvalku, kas iztur spēcīgus triecienus. Tam ir ievērojama spēja izturēt triecienus un sitienus. Iekšējā EPOS galvaskausa cepure absorbē triecienus un sadursmi trieciena laikā. Ja vien slēpošanas ķivere nav guvusi vērā ņemamus triecienus, mēs iesakām to mainīt ik pēc 5 gadiem.

Standarts EN 1077

Standarts EN 1077:2007 ir Eiropas standarts, kas attiecas uz ķiverēm, kuras izmanto galvaskausa aizsardzībai kalnu slēpošanā un snovbordā. Šis standarts pārbauda triecienu absorbēšanas spēju un pretestību pret caurduršanu. Ir 2 kategorijas.

- A klase: aizsargā galvas virspusi un aizmuguri, ausis un galvas sānus. B klase: aizsargā galvas virspusi un aizmuguri, bet nenosedz ausis.

Ķiveres regulēšana

Aktivitātes laikā slēpošanas ķiverei ir jābūt pienācīgi nostiprinātai un pieregulētai:

* ir svarīgi izvēlēties pareizo izmēru;

* galvas apkārtmēru regulē, izmantojot grozāmo ripu;

* pazodes siksniņa ir kārtīgi jānoregulē.

Ar to ir līdzīgi kā ar drošības jostu automašīnā — ja tā būs pārāk vaļīga, tā nepildīs savu funkciju un nenodrošinās pietiekamu aizsardzību.

Drošība

Nevelciet zem ķiveres biezu cepuri, jo tā atvirzīs ķiveri nost no galvas un samazinās aizsardzību.

Tā vietā izvēlieties ļoti plānu “beanie” tipa cepuri vai balaklavu, kas neapdraudēs drošību. Ķivere ar ļoti labāk izolējošām īpašībām. Bieži nav nekādas vajadzības papildus izmantot vēl ko citu. Tāpat arī izvairieties pievienot ķiverei kameru, jo arī tas var apdraudēt drošību. Šajā standartā netiek ņemti vērā nekādi ķiverei pievienoti elementi.

Saderība ar optiskajām brillēm

Slēpošanas priekam vajadzētu būt pieejamam ikvienam, arī tiem, kuri valkā recepšu brilles. Uzņēmums Wedze ir izstrādājis šo ķiveri ar vizieri, kuras valkāšana būs praktiskāka, nekā virs brillēm valkājamās (OTG) slēpošanas brilles. Briļļu izmēra dēļ daži modeļi var nebūt saderīgi. Apmeklējiet Decathlon veikalu, lai pielaikotu ķiveres kopā ar brillēm.

Kopšanas instrukcijas

Izņemama putu detaļa komfortam, mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C temperatūrā.

Pēcpārdošanas apkalpošana

Dažas PST 150 ķiveres daļas ir pieejamas kā rezerves daļas: oriģinālais S3 tipa vizieris, slikto laikapstākļu (S1) vizieris un skrūvju komplekts viziera piestiprināšanai (skrūve un starplikas).

Atgriešanas noteikumi (konkrēts produkts: individuālais aizsardzības līdzeklis)

Pārliecinieties par produkta piemērotību jūsu vajadzībām.

Pretējā gadījumā jūs to var atgriezt atpakaļ saskaņā ar mūsu noteikumiem un nosacījumiem, t.i. kopā ar visām instrukcijām, etiķetēm un, ja iesējams, kopā ar oriģinālo iepakojumu; to var izmantot atkārtoti. Kopā: Cienīsim savu planētu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neglabāt mitrā telpā vai siltuma avota tuvumā un nepakļaut UV staru iedarbībai. Pirms glabāšanas izžāvēt, ieteicams glabāt ķiveres auduma somā.

Lietošanas ierobežojumi

Pēc trieciena gūšanas visas ķiveres ir jānomaina.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos apstākļos, ar ko ir iespējams saskarties slēpojot. Dizaineru komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un dizaineri pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir paredzēts un izveidots, ir pilnībā atbilstoša izstrādājuma lietošanai reālos apstākļos.

Garantija

2 Gadi