Filtri 0
Filtri 0
Display filters
50 Produkti
Aktīvie filtri 0
By color
  • PURPURA
  • MELNA
  • ORANŽA
  • BALTA
  • TIRKĪZA
  • SARKANA
  • PELĒKA

SLĒPOŠANAS ZĀBAKI

Kalnu slēpošanas zābaki iesācējiem un profesionāļiem

Ikviens, kas aktīvi nodarbojas ar kalnu slēpošanu, zina, cik liela loma šajā nodarbē ir pareiziem slēpošanas zābakiem. Patiesībā tas ir viens no svarīgākajiem elementiem visā slēpošanas inventārā. Arī mēs esam par to pārliecinājušies, tādēļ saviem klientiem piedāvājam tikai augstas kvalitātes slēpošanas zābakus – gan vīriešiem, gan sievietēm, gan bērniem. Mūsu sortimentā savus ideālos slēpošanas zābakus spēs atrast kā slēpošanas iesācēji, tā profesionāli slēpotāji. Protams, neesam aizmirsuši arī par slēpēm un slēpošanas nūjām – šeit jūs gaida pilnīgi viss, kas nepieciešams kalnu slēpošanai!

Slēpošanas zābaki aizraujošākajam ziemas sporta veidam

Uzsniegot pirmajam sniegam, cilvēku reakcija mēdz būt divējāda. Vieniem nepavisam nepatīk šie ziemas nokrišņi un atliek vien skaitīt dienas līdz pavasarim. Savukārt citiem tas iezīmē gada visiecienītākās sezonas sākumu, kad viņi beidzot var atkal ļauties aizraujošajam sporta veidam – slēpošanai. Latvijā ir vairāki kalni, kas aprīkoti ar speciālām iekārtām, taču adrenalīna mīļotāji mēdz doties arī uz izaicinošākām virsotnēm ārpus valsts. Neatkarīgi no tā, kur jūs izvēlaties slēpot, jums noteikti ir nepieciešams piemērots inventārs slēpošanai. Lai slēpošana būtu droša un komfortabla, nepieciešams sarūpēt ne tikai siltu apģērbu, slēpes un nūjas, bet arī labus slēpošanas zābakus. Decathlon.lv piedāvā dažādus zābaku modeļus visdažādākajiem slēpošanas stiliem un vajadzībām – izmantojot mūsu uzticamo ekipējumu, jūs varēsiet netraucēti ļauties savai iemīļotajai nodarbei stundām ilgi. 

Kvalitatīvi slēpju zābaki dažādām vajadzībām

Izvēloties savu slēpošanas zābaku pāri, jāņem vērā dažādi aspekti. Viens no būtiskākajiem faktoriem ir slēpošanas veids, ar ko plānojat nodarboties. Šobrīd starp populārākajiem slēpošanas veidiem ir distanču slēpošana, kalnu slēpošana un brīvā stila slēpošana. Distanču slēpošana parasti notiek pa horizontālu virsmu un tai piemērots būs, piemēram, sniegots ceļš vai lauks. Šis sporta veids ir lieliska izvēle iesācējiem, lai apgūtu slēpošanas prasmes. Tāpat ar distanču slepošanu iespējams nodarboties pastaigas veidā, pieveicot iecerēto attālumu nesteidzīgi un laiski. Turpretī kalnu slēpošana, kā jau noprotams, ir slēpošana lejup pa nogāzi. Atkarībā no nogāzes slīpuma, tā var būt salīdzinoši ekstrēma aktivitāte, kas prasa pamatīgu stabilitāti. Brīvā stila slēpošana, savukārt, sevī ietver tādus akrobātikas elementus kā kūleņu mešana gaisā. Izvēloties slēpošanas zābaku pāri, jāņem vērā attiecīgā sporta veida prasības. Jāatzīmē, ka vairāki eksperti ir norādījuši, ka zābaku izvēle ir primāra – vispirms atrodot sev ideāli piemērotus zābakus, pēc tam varēsiet viegli piemeklēt arī visu pārējo aprīkojumu. 

Decathlon.lv jūs varēsiet viegli atrast sev visatbilstošāko zābaku pāri – katra pāra nosaukumā vai aprakstā ir minēts tam paredzētais lietojums. Kvalitatīvi uzticama zīmola kalnu slēpošanas zābaki  lieliski derēs arī brīvā stila slēpotājiem. Tie ir īpaši izstrādāti tā, lai apavos būtu ērti ne tikai slēpot, bet arī pārvietoties un staigāt. Mēs piedāvājam tikai pārbaudītu ražotāju preces, tādēļ visi mūsu modeļi nodrošinās izcilu veiktspēju un atbalstu jebkāda līmeņa slēpotājam. Ja vēl neprotat slēpot, taču vēlaties sākt ar to nodarboties, apskatiet mūsu sortimentu – lai atvieglotu izvēli, ikviens modelis ir papildināts ar aprakstu, kurā paskaidrots, kādam nolūkam attiecīgais pāris būs vislabāk piemērots.

Plaša kvalitatīvu kalnu slēpošanas zābaku izvēle tīmekļa vietnē Decathlon.lv

Interneta veikalā Decathlon.lv jūs gaida plašs produktu klāsts gan pieaugušajiem, gan bērniem. Mūsu klāstā ir iekļauti viegli un silti kalnu slēpošanas zābaki iesācējiem, kā arī īpaši izturīgi zābaki pieredzējušiem slēpotājiem. Viens no svarīgākajiem kritērijiem ir zābaka stingrība (elastības indekss). Šis rādītājs ir atkarīgs no slēpotāja profesionalitātes līmeņa. Iesācējiem vispiemērotākie būs slēpošanas zābaki, kuru elastības indekss ir no 50 līdz 70, pieredzējušākiem slēpotājiem – no 80 līdz 110, savukārt profesionāļiem – no 120 līdz 160. Bērnu slēpošanas zābaki ir īpaši izstrādāti tā, lai tos būtu viegli uzvilkt un novilkt, pateicoties aizmugurē iestrādātai atvēruma sistēmai. Turklāt tie ir aprīkoti ar tikai vienu savilkšanas sprādzi, padarot zābakus ātri un efektīvi savelkamus . Pie mums jūs noteikti atradīsiet vislabākos slēpošanas apavus visai ģimenei, lai jau nākošajā skolēnu brīvlaikā visi kopā varētu doties uz kādu tālāku vai tuvāku kalnu un ļauties sniega baudīšanai.

Interneta veikals Decathlon.lv ir parūpējies ne tikai par slēpošanas zābakiem. Mūsu klāstā ir pieejami arī slēpošanas apģērbi un aksesuāri. Mūsu kolekcijā iekļauti gan apakšslāņa apģērbi, kas nodrošinās siltumu un komfortu – termoveļa, apakškrekli un apakšbikses, gan virsdrēbes, kas nodrošinās aizsardzību no sala un vēja – kombinezoni, jakas un bikses. Savukārt, runājot par slēpošanas piederumiem, Decathlon.lv izlasē ietverti dažādi praktiski aksesuāri, kas noteikti noderēs ikvienam kaislīgam slēpotājam. Izturīga slēpošanas zābaku soma būs lielisks sabiedrotais, lai pārnēsātu ne tikai zābakus, bet arī ķiveri brīžos, kad neatrodaties trasē. Slēpošanas zābaku žāvētājs palīdzēs jums ātrāk izžāvēt apavus, savukārt zābaku iekšzoles kalpos pat labāk par oriģinālajām, nodrošinot papildu atbalstu un precizitāti.

Slēpošanas sezona strauji tuvojas, tādēļ nevilcinieties – sagādājiet visu nepieciešamo slēpošanai gan sev, gan savām atvasēm vienuviet, apmeklējot interneta veikalu Decathlon.lv jau šodien pat. Pāris klikšķi un jau pavisam drīz jūsu jaunais slēpošanas ekipējums būs ceļā pie jums!