Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / ROZĀ
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda, kuru veido jauno pārgājienu cienītāju vecāki, izstrādāja šīs modulārās bikses, kuras var pielāgot atbilstoši temperatūrai, lai bērniem būtu ērti.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Jostas izmēru var pielāgot ar pogu sistēmu.

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļasmašīnā 30°C, žāvēt, pakarot uz virves, vai veļas žāvēt.vid. karstumā

Ātri žūstošs

Poliestera materiāls nodrošina, ka jauno pārgājienu mīļotāju apģērbs ātri izžūst

Izturība

Izturīgs materiāls. Izturīgs materiāls uz ceļiem. 2 gadu garantija.

Elastīgums

Izmantojot 2 rāvējslēdzējus bikses var pārveidot šortos. Regulējama jostasvieta.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiālu izturība

Nodilšanas un skrāpējumu pretestības pārbaude: piemēram, mēs pārbaudām, vai mūsu flīsa audums nepūkojas, veicot pārbaudes laboratorijās. Krāsu saglabāšanas pārbaude: krāsu izturību tiek pārbaudīta, lai noteiktu, vai krāsa neizplūst, ja nonāk kontaktā ar siekalām. Novecošanas pārbaude: atkārtota mazgāšana nedrīkst ietekmēt sākotnējās auduma īpašības, tai skaitā uzbūvi, biezumu vai izskatu.

Tehniskā informācija

Elastīga josta pielāgojama jebkādai bērnu ķermeņa uzbūvei. 2 roku kabatas, 1 sānu kabata. Pārveidojamas par šortiem, izmantojot bikšu staru rāvējslēdzējus, lai bikses varētu pielāgot laikapstākļiem vai pārgājienu intensitātei.

Kur tiek ražotas mūsu bikses?

Šis produkts ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam to ražo un šuj mūsu piegādātāji Vjetnamā un Bangladešā.Šie ir partneri, kuriem ir patiesas zināšanas mūsu bikšu izgatavošanā un ar kuriem mēs sadarbojamies.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt salocītus tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no jebkādiem karstuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (konkrēti 3D analīze); Kustību izpēte; Siltuma komforts (četras klimata kameras); Funkcionalitātes un jutīguma izpēte.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.