Filtri 0
Filtri 0
TRIBORD Kods. 8548110 2698857

Pieaugušo burāšanas kombinezons “Offshore Race 900”, melns

200,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
  • TIRKĪZA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādāts sadarbībā ar okeāna sacensību komandu kapteiņiem, šis ūdensnecaurlaidīgais kombinezons nodrošinās jums sausumu visos laikapstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdens noslīd no auduma virsmas, novēršot samirkšanu

Kustības brīvība

Uzlabota kustību brīvība, pateicoties augšdaļai no elastīga auduma.

Izturība

Pastiprinājuma elementi ceļgalu un sēžamvietas daļās uzlabotai nodilumizturībai

Ūdensnecaurlaidīgs

Pārbaudīts negaisa apstākļos. 30 000 mm pēc Šmerbera skalas (JIS).

Kabatas

Kabata uz katras staras: dziļa ar līplentes aizdari, plakana ar rāvējslēdzēju.

Elpojamība

3 slāņu ūdensizturīga membrāna, RET = 25, MVP 2000 g/m²/24h

Lietotāja komforts

Izņemams putu polsterējums ceļgalu un sēžamvietas daļās uzlabotam komfortam

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izstrādājuši un apstiprinājušu okeāna sacīkšu dalībnieki

“Tribord Offshore 900” klāsts ir izstrādāts un testēts sadarbībā ar kuģu stūrmaņiem transatlantiskās sacīkstes laikā, kā arī individuālu piekrastes sacīkšu laikā ar dažādām laivām: Žans-Baptists Daramī (Jean-Baptiste Daramy) ar “Class 40”, Ašils Nebū (Achille Nebout) ar “Figaro 3”, Romēns Le Galls (Romain Le Gall) un Leo Botorels (Léo Bothorel) ar “Mini 6.50”.

Auduma ūdensnecaurlaidības līmenis

Audums ir izgatavots ar 3 slāņu membrānu, kas nodrošina pretestību ūdens spiedienam līdz pat 30 000 mm pēc Šmerbera skalas, pirms un pēc mazgāšanas (testēšana balstīta uz ISO standarta prasībām). Jo lielāku ūdens spiedienu iztur audums, jo ūdensnecaurlaidīgāks tas ir.

Produkts pārbaudīts, izmantojot lietusgāzes simulatoru, kas imitē 450 mm/h (l/m²/h) lietusgāzi 24 stundu garumā (3x8 stundas).

Kombinezona ūdensnecaurlaidība

- Neoprēna staru noslēgi potīšu daļā ierobežo ūdens iekļūšanu.

Ar membrānu klātā auduma vīles ir 100% ūdensnecaurlaidīgas.

Kas ir ūdens atgrūšanas spēja un kā to uzturēt

Ūdeni atgrūdošs audums un aizdares elementi.Audums ir ūdensnecaurlaidīgs, ja ūdens noslīd no tā, neiesūcoties.Tas nepiesūcas ar ūdeni un saglabā vieglumu un elpojamību.Ūdens atgrūšanas spēja tiek panākta, apstrādājot auduma ārpusi ar ūdeni atgrūdošu līdzekli (DWR), taču šī īpašība valkāšanas gaitā var mazināties.Ūdens atgrūšanas spēju iespējams atjaunot, ievietojot jaku žāvētājā un 10 minūtes žāvējot to ar zemākās temperatūras iestatījumu.

Elpojamība

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs testējam tā iztvaikošanas pretestību (ISO standarts). Tā ir auduma spēja izvadīt treniņa laikā ķermeņa radīto ūdens tvaiku.

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs testējam tā iztvaikošanas pretestību (RET). Jo mazāka ir auduma pretestība, jo lielāks mitruma daudzums ir iztvaikojis, tādējādi norādot uz augstāku auduma elpojamību.

Šī produkta RET rādītājs ir 25.

Elastīgs audums ķermeņa augšdaļā.

Ķermeņa augšdaļu sedzošās konstrukcijas audums ir elastīgs, nodrošinot uzlabotu kustību brīvību.

Šī apģērba daļa ir ūdeni atgrūdoša, taču nav ūdensnecaurlaidīga.

Kombinezona pielāgošana jūsu ķermeņa formai

Lai labāk pielāgotos jūsu ķermeņa formai un izmantotajam aprīkojumam, kombinezons ir pielāgojams 2 zonās:

- plecu lences ar augšdaļā iestrādātu līplentes aizdari, lai pielāgotu jūsu krūšu augstumam;

- regulējamas līplentes gurnu daļā;

- regulējamas līplentes staru apakšdaļā, lai apģērbu pielāgotu apaviem.

Komforts un izturība ceļgalu un sēžamvietas daļās.

6 mm biezi putu materiāla elementi nodrošina uzlabotu komfortu jūsu ceļgaliem un sēžamvietai dažādu manevru veikšanas un burāšanas laikā. Lai vēl vairāk uzlabotu kustību brīvību, varat izņemt šo putu polsterējumu jebkurā laikā, izmantojot līplentes aizdari ceļgalu apakšdaļā un augšstilbu daļā.

Putu elementus sedz īpaši izturīgs materiāls, kas garantē uzlabotu noturību pret berzi šajās zonās, kas nereti tiek pakļautas augstas ietekmes triecieniem.

Rāvējslēdzējs.

Divvirzienu rāvējslēdzējs ļauj atvērt šo kombinezonu gan no augšas, gan no apakšas. Rāvējslēdzējs ir pietiekami garš, lai ievērojami atvieglotu dabisko vajadzību nokārtošanu, ja rodas tāda vajadzība. “YKK AquaGuard®” rāvējslēdzējiem piemīt ūdens atgrūšanas īpašības.

Nodilumizturība

Šajā kombinezonā ir iestrādāti pastiprinājuma elementi ceļgalu un sēžamvietas daļās optimālai nodilumizturībai.

Kabatas

Šim kombinezonam ir 2 kabatas:

- 1 mantu kabata uz labā augšstilba negaisa apstākļiem;

- 1 kabata ar “YKK AquaGuard®” ūdeni atgrūdošu rāvējslēdzēju uz kreisā augšstilba. Šī kabata ir viegli sasniedzama arī sēdus pozīcijā.

Kabatās ir iestrādāta drenāžas sistēma, kas nodrošina ūdens novadīšanu.

Svars

L izmēra kombinezona svars: 845 g

Kā izvēlēties piemērota izmēra kombinezonu?

Šim produktam ir plašs piegriezums. Tas ir īpaši izstrādāts valkāšanai ar termoveļu un flīsa apģērba apakšslāni.

Vīriešiem – izvēlieties savu parasto izmēru.

Sievietēm – izvēlieties apģērbu, kas ir par vienu izmēru mazāks par jūsu parasto izmēru

Kombinezona mazgāšana

Pēc valkāšanas rūpīgi izskalojiet kombinezonu tīrā ūdenī, pievēršot īpašu uzmanību, lai uz rāvējslēdzējiem nepaliktu sāls nosēdumi.

Žāvējiet uz drēbju pakaramā, labi vēdināmā vietā.

Mēs iesakām izklāt kombinezonu uz drēbju statīva un ļaut tam izžūt dabiskā veidā. Nekad nežāvējiet kombinezonu, novietojot to tieši uz radiatora.

Aizmugurē iestrādātā cilpa palīdz pakarināt apģērbu žāvēšanai uz āķa vai apģērbu statīva, gadījumos, kad nav iespējas to izklāt plakaniski.

Kombinezona mazgāšana1. posms:

Aizveriet visus rāvējslēdzējus un atlokus. Tāpat atcerieties atbrīvot visas siksnas un elastīgās detaļas (kapuce) un iztukšot kabatas.

Tad izgrieziet apģērbu otrādi, lai to mazgātu.

Kombinezona mazgāšana2. posms:

Jūs varat mazgāt šo apģērbu sintētisko apģērbu ciklā, 30 °C, izmantojot jūsu ierasto veļas mazgāšanas līdzekli. Neizmantojiet apģērba mīkstinātāju vai balinātāju, jo tas var mazināt apģērba veiktspēju.

Tāpat pievērsiet uzmanību tam, lai apģērbs, ievietojot to veļasmašīnā, netiktu pārmērīgi salocīts, kā arī nepārslogojiet veļasmašīnu.

Ļoti svarīgi: izvēlieties pilno vai dubulto skalošanas režīmu, lai pilnībā izskalotu mazgāšanas līdzekli no auduma.

Ūdens atgrūšanas spēju atjaunošana

Žāvēšana ir ārkārtīgi svarīgs posms auduma ūdens atgrūšanas spēju atjaunošanā.

Mēs iesakām izklāt apģērbu uz statīva un ļaut tam izžūt dabiskā veidā. Uzmanību! Nekad nežāvējiet “shell” jaku, novietojot to tieši uz radiatora vai tiešā saules gaismā.

Tad ievietojiet jaku veļas žāvētājā un iestatiet īso sintētisko apģērbu ciklu, t. i., 10–15 minūtes, pirms izgriežat apģērbu atpakaļ uz pareizo pusi. Uzmanību: nepāržāvējiet apģērbu.

Kombinezona pakarināšana un žāvēšana

Izmantojiet iestrādāto auduma cilpu, lai pakarinātu kombinezonu uz āķa vai apģērbu statīva un izžāvētu to.

Kombinezona piegriezums

Piegriezums bez vīlēm kājstarpas daļā, kas novērš ūdens iekļūšanu.

Piegriezums ir nedaudz šaurāks nekā “Tribord Offshore 900” kombinezona modelim, nodrošinot labāku pielāgošanos jūsu kustībām manevru laikā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls – apakšdaļa: 100.0% Poliamīds; Pamatmateriāls: virspuse: 12.0% Elastāns, 88.0% Poliamīds; Balsts: 2.0% Elastāns, 37.0% Poliamīds, 61.0% Poliesteris; Staru materiāls: 32.0% Poliamīds, 68.0% Gumija; Membrāna: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet sausā, labi vēdināmā vietā, taču nenovietojiet apģērbu tiešā saskarē ar siltuma avotu, piemēram, radiatoru, jo tas var radīt elpojošā pārklājuma bojājumus.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Žans-Baptists Daramī (Jean-Baptiste Daramy) (“Class 40”), Ašils Nebū (Achille Nebout) (“Figaro 3”), Romēns Le Galls (Romain Le Gall) un Leo Botorels (Léo Bothorel) (“Mini 6.50”).