Filtri 0
Filtri 0
TRIBORD Kods. 8502413 2499718

Vīriešu ūdensnecaurlaidīgs burāšanas sacensību kombinezons “Race 500” , pelēks

90,00 €
75,00 €
-16%
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šo kombinezonu ir izstrādājusi mūsu burāšanas komanda, lai pasargātu jūs no jūras šļakatām un stipra lietus treniņu, kā arī regašu laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Pielāgojama potīšu daļa, augsts piegriezums labākai ūdensnecaurlaidībai.

Pretestība pret berzi

Sēžamvietas, ceļu un potīšu pastiprinājuma elementi nodilumizturībai.

Aizsardzība pret sālsūdeni

Iestrādāts plastmasas rāvējslēdzējs.

Ūdensnecaurlaidīgs

Apstiprināts simulatorā, kas atveido stipras lietusgāzes apstākļus.

Kabatas

3 drošības kabatas (2 flīsa, 1 uz augšstilba).

Elpojamība

Ļoti elpojošs (RET<12).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidība.

- Divslāņu audums ar membrānu

- Stiprs lietus atbilst 100 l/m²/h plūsmai (= 100 mm/h lietusgāze)

- Lietusgāzes simulators atveido šos apstākļus 3 stundas.

- Komponents nodrošina izturību pret 5000 mm ūdens spiedienu pēc nolietošanās = 5000 pēc Šmerbera skalas ‒ vidējais ūdens spiediens lietusgāzes laikā

- Ūdeni atgrūdoši komponenti nodrošina ūdens noslīdēšanu no auduma.- 100% līmētas vīles.- Centrālais atvērums ar pārloku un ūdens novadīšanas gropīti optimālai ūdensnecaurlaidībai.

Elpojamība.

RET <12:ļoti elpojošs.

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs aprēķinām tā iztvaikošanas pretestību jeb RET (tests balstās uz ISO 11092 standartu).Tā ir auduma spēja izvadīt treniņa laikā ķermeņa radīto ūdens tvaiku.

Komforts.

Viduklis ir pielāgojams ar puselastīgu līplentes aizdari.

Atstarojoša.

Liels, atstarojošs 3M elements uz muguras pastiprina vājus apgaismojuma avotus.Arī “Tribord” logotipiem ir atstarojošas īpašības.

Nodilumizturība.

Iestrādātais centrālais plastmasas rāvējslēdzējs neoksidējas sālsūdens iedarbības rezultātā.

Apģērba ūdens atgrūšanas spēju atjaunošana. 1. solis:pirms mazgāšanas.

Aizveriet visus rāvējslēdzējus un pārlokus un noņemiet visas apģērba detaļas, kas nav mazgājamas.Tāpat atcerieties atbrīvot siksnas un elastīgās daļas, kā arī iztukšot kabatas.

Tad izgrieziet apģērbu uz kreiso pusi, lai to izmazgātu.

Apģērba ūdens atgrūšanas spēju atjaunošana.2. solis:mazgāšana.

Apģērbu var mazgāt sintētisko apģērbu ciklā 30° vai 40 °C, izmantojot jūsu ierasto mazgāšanas līdzekli.Neizmantojiet apģērba mīkstinātāju vai balinātāju, jo tādējādi iespējams sabojāt apģērbu un mazināt tā veiktspēju.

Tāpat pievērsiet uzmanību, lai pirms apģērba likšanas veļas mazgājamā mašīnā to pārāk nesalocītu, kā arī nepārpildiet tvertni.Ļoti svarīgi:izvēlieties pilno vai dubulto skalošanas režīmu, lai pilnībā izskalotu mazgāšanas līdzekli no auduma.

Apģērba ūdens atgrūšanas spēju atjaunošana3. solis:žāvēšana.

Žāvēšana ir ārkārtīgi svarīgs posms, kas atjauno auduma ūdens atgrūšanas spēju.Mēs iesakām žāvēt apģērbu izklātu uz apģērbu statīva un atstāt dabiski izžūt ārpus telpām.Uzmanību: nekad nežāvējiet apģērbu tieši uz radiatora.Tad ievietojiet apģērbu veļas žāvētājā un iestatiet īso sintētisko apģērbu ciklu, t.i., 10–15 minūtes, pirms izgriezt to atpakaļ uz pareizo pusi.

Apģērba ūdens atgrūšanas spēju atjaunošana.

Ja, neskatoties uz mazgāšanas un pilnīgas izskalošanas procedūru, kam seko maiga žāvēšana veļas žāvētājā, ūdens pilieni vairs nenotek no apģērba virsmas, mēs iesakām atjaunot tā ūdens atgrūšanas spēju, apstrādājot to ar mūsu veikalā iegādājamu impregnēšanas aerosolu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds; Balsts: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā; neatstāt uz siltuma avotiem, piemēram, radiatora, jo tādējādi iespējams sabojāt elpojošo membrānu vai pārklājumu.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi