Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8490558 2517537

Golfa bumbiņas “Inesis Tour 900”, 12 gab., baltas

35,00 €
26,00 €
-25%
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
  • DZELTENA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs esam izstrādājuši šo bumbiņu pieredzējušiem golfa spēlētājiem (handikaps <15), kuri vēlas labāku bumbiņas kontroli pie grīna

PRIEKŠROCĪBAS

Attālums

Augstas veiktspējas korpuss nodrošina maksimālu attālumu.

Kontrole

Uretāna pārklājums maksimālai iegriešanai pretējā virzienā, veicot sitienu.

Mīkstums

Stabila saķere uzlabotai atdevei ikvienā sitienā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Tour 900” izstrādes izaicinājumi

“Tour 900” ir bumbiņa pieredzējušiem golfa spēlētājiem. Mums ir nepieciešams, lai, sitot ar “Driver”, tā lidotu tālu, bet, izdarot sitienu grīnā, ātri apstātos. Tās ir divas pretējas īpašības. “Driver” sitieniem ir nepieciešama bumbiņa, kas ātri atlec no “Driver” sitējvirsmas ar pēc iespējas mazāku griezi. Savukārt “Wedge” sitieniem, gluži pretēji, ir nepieciešama maksimāla grieze. Lai to panāktu, mums ir nepieciešama trīsdaļīga bumbiņa.

Trīsdaļīgs uretāns

Kodols ir tas, kas nodrošina bumbiņas sākotnējo ātrumu, bet uretāna pārklājums veido saķeri ar nūjas rievām, lai radītu griezi. “Tour 900” bumbiņas surlīna vidējais slānis kalpo kā saskarne starp serdi un uretāna pārklājumu. Tas uzlabo līdzsvaru starp attālumu, mīkstumu un kontroli.

Parasta vai mirdzoša?

“Tour 900” ir pieejamas divās krāsās: baltā vai dzeltenā. Dzeltenais “Tour 900” modelis ar pievilcīgu, mirdzošu apdari, kas padara to vēl pamanāmāku spēles laukumā.

Mērķējiet precīzi

Visa klāsta ietvaros esam no jauna izstrādājuši “Inesis” bumbiņu izlīdzināšanas līniju, lai uzlabotu tās efektivitāti un novērstu nepatīkama iespaida radīšanu, ja to neizmantojat. Un, ja jūs papildināt to ar kādu no jaunajām “Inesis Putter” nūjām, tas ir brīdis, kad notiek burvība.

Tehniskās īpašības.

Uzbūve: trīsdaļīga

Ārējais karkass: uretāna TPU (elastomērs)

Starpslānis: surlīns (jonomērs)

Kodols: gumija

Blīvums: 100.

Iedobumu skaits:322

Kopšanas padoms

Tīriet savu golfa bumbiņu, cik bieži iespējams, ideālā gadījumā starp sitieniem (pirms pirmā sitiena un pirms ripināšanas). Regulāri pārbaudiet savu golfa bumbiņu, lai pārliecinātos, ka tā ir labā darba kārtībā, garantējot labu lidojumu un lielāku precizitāti.

sastāvs

sastāvs

Pamatdaļa: 100.0% Butadiēna gumija; Iekšējais pārvalks – pamatmateriāls: 100.0% Surlina; Čaula: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai piedāvātu labākos tehniskos produktus, mūsu golfa bumbiņas pakļautas šādiem testiem: attālums, maigs sitiens, kontrole uz grīna un izturīgs ārējais apvalks. Šos testus veic pieredzējuši testētāji, kā arī roboti laboratorijas apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs paļaujamies uz mūsu golfa spēlētājiem, kuri novērtē un apstiprina mūsu golfa piederumus. Mēs ņemam vērā jūsu atsauksmes un mūsu produktiem piešķirtos vērtējumus, un attiecīgi rīkojamies, ja atsauksme nav apmierinoša. Tālāk jūs varat apskatīt par “Inesis Tour 900” bumbiņu sniegtos klientu novērtējumus; un kādēļ gan neiesaistīties produkta uzlabošanā, atstājot arī savu atsauksmi.

Videoklipi