Filtri 0
Filtri 0
INESIS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs esam izstrādājuši šo dvieli golfa spēlētājiem, kuri vēlas tīrīt savas golfa nūjas un bumbiņas.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Pateicoties āķim, tas ir viegli piestiprināms somai.

Mitruma absorbcija

Pateicoties plīša cilpu struktūrai, tas viegli absorbē mitrumu un netīrumus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Detaļas, kas padara produktu labāku

Ārpusē plāna plīša cilpu struktūra roku noslaucīšanai un biezāka plīša cilpu struktūra iekšpusē, lai notīrītu bumbiņu un nūju galviņas.

Izmēri

Garums: 52 cm.

“Inesis” izstrādes process

Mēs izstrādājam produktus, lai tie būtu Jums prefekti piemēroti tieši tad, kad tie nepieciešami.“Inesis” ir komanda ar golfa entuziastiem, kuri pateicoties jūsu atsauksmēm, izgatavo katru produktu tā, lai golfa spēle vienmēr būtu baudas avots.




Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs esam atkarīgi no mūsu golfa spēlētājiem, kuri novērtē un apstiprina mūsu golfa aksesuārus. Mēs ņemam vērā atsauksmes un novērtējumus par mūsu produktiem, un attiecīgi rīkojamies, ja atsauksmes nav apmierinošas. Zemāk Jūs varat apskatīt klientu novērtējumus par “Inesis” dvieli, un kādēļ gan neiesaistīties to uzlabošanā, atstājot savu atsauksmi.