Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8489473 2509779

Ripināšanas komplekts

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ZAĻA
  • MELNA / ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šo ripināšanas komplektu golfa spēlētājiem, kuri vēlas praktizēt un spēlēt golfu, atrodoties mājās vienatnē vai ar draugiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Jūs varat viegli uzglabāt komplektu tā kompaktajā kastē.

Aizsardzība pret triecienu

Laukums mājās:bumbiņas tekstūra novērš jūsu mēbeļu sabojāšanu.

Redzamība

Izmantojiet trīs krāsas, lai identificētu katra spēlētāja bumbiņu.

Diametrs

Spēlējiet ar caurumu, kurā ieripot var tikai bumbiņas līdzīgi kā uz grīna.

Vienkārša apgūšana

Bumbiņa ir izstrādāta ripināšanai uz cietām virsmām tāpat kā uz grīna.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Golfs mājās.

Mēs izstrādājām “Golf at Home” – golfs mājās, produktu klāstu ar nolūku ļaut jums pieredzēt visus iespējamos saviļņojumus, spēlējot golfu mājās.Neatkarīgi no tā, vai atklājat, spēlējat vai praktizējat prasmes, mūsu produkti ļauj jums pieredzēt tādu pašu baudījumu, ērti spēlējot golfu savās mājās.

Mūsu ripināšanas komplekts ļauj jums pārvērst jūsu māju par īstu ripināšanas grīnu.

Bumbiņa, kas ripo kā pa grīnu, pašu mājās.

Lai reproducētu ripošanas ātrumu, kas pielīdzināms grīnam, mēs esam izstrādājuši bumbiņu, kura izgatavota no īstas golfa bumbiņas kodola, kas pārklāts ar poliuretāna putām.Rezultāts:grīns ir uz bumbiņas, nevis uz grīdas.Un papildus, bumbiņas mīkstais pārklājums nozīmē, ka, ripojot, tā nerada troksni:Jūsu māja paliek kārtībā un klusumā, kā arī mēbeles netiek apdraudētas.

Bedrītes tvertne ar taustiņiem, lai bumbiņas reaģētu kā uz grīna.

Lai ienestu grīna saviļņojumu savās mājās, mēs izstrādājām tvertni ar taustiņiem, kurā tiek uztvertas tikai bumbiņas, kas ripotu pa īstu grīnu.Bumbiņa, kas, piemēram, ir pārāk ātra, “pārlidos” pāri tvertnes caurumam.Un apaļā forma ļauj spēlēt no jebkura leņķa, tāpat kā uz īsta laukuma.Divu materiālu taustiņi ir lieliski pielāgoti lietošanai iekštelpās:Tvertne nemaina savu formu un paliek apaļa vienmēr, bet taustiņi dabīgi atliecas, ja, piemēram, jūs uz tiem uzkāpsiet.

Atklājiet ripināšanas komplekta pieredzi.

Ar bumbiņām un bedrīti, kas darbojas kā realitātē, šis ripināšanas komplekts ļauj jums izveidot savu ripināšanas grīnu mājās.Varēsiet praktizēt un uzlabot tuvo spēli uz grīna, kā arī izklaidēties un trenēties kopā ar draugiem vai ģimeni. Trīs krāsas izmantotas, lai identificētu katra spēlētāja bumbiņas.Piemēram, jūs varat nomest bedrītes tvertni tāpat kā nometat koka bumbiņu jeb “sivēnu” spēlē “Petanks”, un uzsākt ripināšanas spēli jebkurā vietā savās mājās.

Ripināšanas komplekta dizaina aizkulises.

Kastīte, kurā ērti ietilpst ripināšanas komplekts, iekļauj trīs bumbiņas un vienu bedrītes tvertni.Bumbiņu diametra izmērs ir 4,3 cm, tāds pats kā ierastajai golfa bumbiņai.Bedrītes diametra izmērs ir 19 cm un bedrītes “taustiņu-ziedlapiņu” izmēri ir 7 cm pie pamatnes un 2,3 cm augšā.Mūsu ripināšanas komplekts patentēts Francijā, N. 1851577, un gaidām arī starptautisko patenta lēmumu.

Mūsu dizaina komanda stāsta jums par ripināšanas komplektu.

Mēs uzsākām ar vienu jautājumu:Kā var praktizēt ripināšanu mājās?Lai ļautu jums izbaudīt visus golfa saviļņojumus mājās, mūsu pieci dizaina komandas biedri veica intervijas ar golfa spēlētājiem, izstrādāja desmitiem prototipu un veica desmitiem izmēģinājumu uz laukuma... mājās.Mēs lepojamies, ka varam piedāvāt jums šo reālistisko produktu, kas ienes jūsu mājās prieku, ko sagādā spēle uz grīna.

Daži padomi lai iesistu bedrītē.

“Guillaume, “Inesis” produktu menedžeris, stāsta par ripināšanas komplektu:“Uz golfa laukuma, parasti tie ir lielie sitieni, kas sagādā lielāko saviļņojumu, bet nevar aizmirst, ka viens sitiens ir viens punkts, neatkarīgi no attāluma.Mans padoms ir – nekad neatstājiet novārtā savu spēli tuvu bedrītei, kas ir visrezultatīvākā.Ripināšanas komplekts piedāvā tādus labumus kā, piemēram, dalīties ar savu golfa aizraušanos un trenēties, pat pašiem neapjaušot, ar draugiem, izbaudot jautrību.”

“Inesis” izstrādes process.

Mēs izstrādājam savus produktus tā, lai tie sniegtu jums tieši to, ko vēlaties, lai spēlētu šo spēli.“Inesis” ir golfa entuziastu komanda, kura, pateicoties jūsu atsauksmēm, izstrādā ikvienu produktu tā, lai golfa spēle vienmēr sniegtu jums prieku.


sastāvs

sastāvs

Struktūra: 20.0% Stirola etilēna butadiēna stirola, 80.0% Polipropilēns; Bumba: 50.0% Butadiēna gumija, 50.0% Putots poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Lietošanas ierobežojumi

Bumbiņas izmantojamas tikai ar “Putter” nūju.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs esam atkarīgi no mūsu golfa spēlētājiem, kuri novērtē un apstiprina šos produktus.Ņemam vērā atsauksmes un vērtējumus par mūsu produktiem, un attiecīgi rīkojamies, ja viedoklis nav apmierinošs.Zemāk jūs varat apskatīt mūsu klientu atsauksmes par ripināšanas komplektu, un kādēļ gan jums neiesaistīties tā uzlabošanas procesā, atstājot savu atsauksmi.

Videoklipi