Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8757852 5116777

Bērnu un pieaugušo slēpošanas/snovborda brilles sliktiem laikapstākļiem “G 100 S1”, melnas

17,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Pat mūsu vienkāršākajiem modeļiem ir dubultas lēcas, lai samazinātu aizsvīšanu un garantētu labu redzamību sliktos laikapstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Lieliski sader ar Wedze ķiverēm.

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Briļļu dubultā lēca ar apstrādi pret aizsvīšanu Essential.

Redzamības zona

Aptveroša lēca ar redzes lauku Essential.

Regulējams

1 sprādze gumijas lentes garuma regulēšanai.

Stabilitāte

40 mm plata gumija.

Aizsardzība pret sauli

100% pret UV, dzeltenas S1 lēcas miglainiem un sniegotiem laikapstākļiem.

Lietotāja komforts

Ergonomiskas putas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aizsardzība pret UV stariem

Tā kā UV stari ir kaitīgi acīm, visas mūsu brilles ir sertificētas atbilstoši EN 174 standartam un 100% aiztur UV starus. Brilles ir labākā aizsardzība, jo tās cieši piekļaujas sejai un neļauj iekļūt acīs tiešiem vai atstarotiem UV stariem.

Lēca S1 miglainiem apstākļiem

S1 FOG ir gaiša lēca, lai nodrošinātu labāku redzamību sliktos laikapstākļos, miglā un sniegputenī. Mēs izvēlējāmies dzeltena toņa lēcu, lai uzlabotu reljefa redzamību sliktos laikapstākļos, bet redzamība joprojām var būt pasliktināta sliktos laikapstākļos. Jums jābūt uzmanīgiem un nepakļaujiet sevi briesmām nezināmās un bīstamās vietās.

Lēca nav izturīga pret skrāpējumiem.

Aizsardzība pret aizsvīšanu Essential

Apstrāde pret aizsvīšanu Essential ir dubultas lēcas apstrāde gan no iekšpuses, gan ārpuses.

Lai nodrošinātu labu gaisa cirkulāciju briļļu iekšpusē, neaizveriet gaisa atveres, piemēram, ar kakla sildītāju.

Neberzējiet briļļu lēcu iekšpusi, bet uzmanīgi nosusiniet, lai saglabātu apstrādi pret aizsvīšanu pēc iespējas ilgāk.Katru nakti kārtīgi izžāvējiet savas brilles.

Dubulta lēca

Brilles ar dubultu lēcu, lai samazinātu kondensāciju. Starp abām lēcām iesprostotais gaiss rada siltumizolācijas slāni. Tiek samazināts termiskais šoks starp briļļu iekšpusi un ārpusi, tāpēc samazinās iekšējās lēcas aizvīšana. Iekšējā lēca ir apstrādāta pret aizsvīšanu.

Apliecoša lēca

Apliecošas dubultas lēcas, ārējā lēca no polikarbonāta un iekšējā lēca no celulozes propionāta, abas pielāgotas briļļu formai.

Redzamības lauks

Ir vertikālais un horizontālais redzes lauks. Brillēm G 100 ir redzes lauks Essential, kas nodrošina ērtu un labu redzamību arī uz sāniem.

Saderība ar slēpošanas ķiveri

Visas Wedze slēpošanas brilles ir veidotas tā, lai saderētu ar Wedze slēpošanas ķiverēm.

Saderība ar optiskajām brillēm.

Briļļu polsterētie sāni un forma nodrošina pietiekami daudz vietas, lai tās varētu savietot ar recepšu brillēm. L izmēra slēpošanas brilles G 100 var nēsāt kopā ar optiskajām brillēm, kuru maksimālais platums ir 135 mm.

Lente

40 mm plata galvas lente no poliamīda, poliestera un gumijas.

EN -174 un ANSI standarts

EN -174 ir Eiropas standarts, ko piemēro brillēm, kuras izmanto acu aizsardzībai kalnu slēpošanā vai līdzīgās aktivitātēs, piemēram, snovbordā. ANSI ir Amerikas standarts, kas ir stingrāks nekā Eiropas standarts attiecībā uz izturību pret sitieniem un triecieniem.

Šīs slēpošanas brilles atbilst abiem standartiem.

Izvairīšanās no aizsvīšanas

Mitruma dēļ brilles aizsvīst. Tādēļ jāpārliecinās, vai putas nav uzsūkušas ūdeni, piemēram, uzliekot brilles uz slapjas ķiveres vai cepures. Pēc kritiena ar seju sniegā brilles arī var aizsvīst. Tāpēc nakts laikā jums ir pareizi jāžāvē slēpošanas brilles, lai atbrīvotos no visa mitruma un nākamajā dienā varētu izmantot pilnīgi sausas brilles.

2 izmēri

Briļļu izmērs jāizvēlas atbilstoši galvas apkārtmēram.

Ja galvas apkārtmērs ir līdz 55 cm, izvēlieties S izmēru (iepriekš S/M), no 56 cm izvēlieties L izmēru (iepriekš L/XL)

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Elastīgā josta: 33.0% Poliamīds, 36.0% Sintētiskais kaučuks, 31.0% Poliesteris; Ekrāns: 60.0% Polikarbonāts, 40.0% Celuloze; Putas : 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas glabājiet brilles Wedze maciņā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: Sniegā, aukstā laikā, visos apstākļos, ar kādiem var nākties saskarties slēpošanas laikā.Dizaineru komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un dizaineri pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir paredzēts un izveidots, ir pilnībā atbilstoša izstrādājuma lietošanai reālos apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi