Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Šīs brilles nodrošina labu redzamības lauku, un tās ir labi apstrādātas pret aizsvīšanu slēpošanai sliktā laikā. Saderīgas ar optiskajām brillēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

OTG, piemērotas optisko briļļu nēsātājiem, maksimālais platums 145 mm.

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Lieliskas kvalitātes, pret aizmiglošanos apstr. dubultas lēcas un ventil. rāmis.

Redzamības zona

Cilindriskas lēcas ar lielisku redzes lauku.

Regulējams

2 sprādzes gumijas lentes garuma regulēšanai.

Stabilitāte

40 mm plata gumijas lente ar dubultu neslīdošu silikona joslu.

Aizsardzība pret sauli

100% UV aizsardzība. Dzidra S1 lēca, lai redzētu reljefu puteņa un miglas laikā.

Lietotāja komforts

Dubulta blīvuma putas un patīkams audums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

100% aizsardzība pret UV stariem

Tā kā UV stari ir kaitīgi acīm, visas mūsu brilles ir sertificētas atbilstoši EN 174 standartam un 100% aiztur UV starus. Brilles ir labākā aizsardzība, jo tās cieši piekļaujas sejai un neļauj iekļūt acīs tiešiem vai atstarotiem UV stariem.

Lēca S1

S1 lēca ir gaiša, lai nodrošinātu labāku redzamību sliktos laikapstākļos, miglā un sniegputenī. Esam izvēlējušies lēcu ar dzeltenu vai rozā nokrāsu atkarībā no personīgajām vēlmēm, lai uzlabotu reljefa redzamību sliktos laikapstākļos. Redzamība joprojām var būt pasliktināta sliktos laikapstākļos. Jums jābūt uzmanīgiem un nepakļaujiet sevi briesmām nezināmās un bīstamās vietās.


Augstas efektivitātes sistēma pret aizsvīšanu

Sistēmai pret aizsvīšanu Performance ir no iekšpuses apstrādātas dubultas lēcas apvienojums ar ventilācijas sistēmu rāmī, kas ļauj gaisam cirkulēt slēpošanas brillēs.

Lai briļļu iekšpusē nodrošinātu labu ventilāciju, neaizveriet ventilācijas atveres, piemēram, ar kakla sildītāju.


Dubulta lēca

Brilles ar dubultu lēcu, lai samazinātu kondensāciju. Starp abām lēcām ietvertais gaiss veido siltumizolācijas slāni. Tādēļ termiskais šoks starp briļļu iekšpusi un ārpusi ir mazāks un iekšējā lēca aizsvīst lēnāk.Iekšējā lēca ir apstrādāta pret aizsvīšanu.

Apliecoša lēca

Cilindriska dubulta lēca, ārējā lēca izgatavota no polikarbonāta, bet iekšējā lēca ‒ no celulozes polikarbonāta, abas lēcas veidotas, lai lieliski derētu briļļu formai.

Saderība ar slēpošanas ķiveri

Visas Wedze slēpošanas brilles ir veidotas tā, lai saderētu ar Wedze slēpošanas ķiverēm.

Saderība ar optiskajām brillēm

L izmēra slēpošanas brilles G 500 S1 var nēsāt kopā ar optiskajām brillēm, kuru maksimālais platums ir 145 mm. Malās esošās putas un briļļu forma atstāj pietiekami daudz vietas pie deniņiem.

Lente

40 mm augsta poliamīda, poliestera un gumijas elastīgās, neslīdošas silikona lentas.

Standarts CE EN -174

EN-174 ir Eiropas standarts, ko piemēro brillēm, kuras izmanto acu aizsardzībai kalnu slēpošanā vai līdzīgās aktivitātēs, piemēram, snovbordā.

Izvairīšanās no briļļu aizsvīšanas

Mitrums izraisa aizsvīšanu. Tādēļ jāpārliecinās, vai putas nav uzsūkušas ūdeni, piemēram, uzliekot brilles uz slapjas ķiveres vai cepures. Kritiens ar seju sniegā arī var radīt briļļu aizmiglošanos. Tāpēc nakts laikā slēpošanas brilles ir kārtīgi jāizžāvē, lai pilnībā atbrīvotos no mitruma un jau nākamajā dienā jūs varētu doties slēpot ar pilnīgi sausām brillēm.

2 izmēri

Briļļu izmērs jāizvēlas atbilstoši galvas apkārtmēram.

Līdz 55 cm — izvēlieties S izmēru. No 56 cm — izvēlieties L izmēru.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Padoms — pēc lietošanas glabājiet brilles Wedze maciņā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos apstākļos, ar ko ir iespējams saskarties slēpojot.Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi