Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Novatoriski apavi, kurus apstiprinājis fizioterapeits.Ideāli piemēroti mazuļa pirmajiem soļiem un visiem viņa piedzīvojumiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Palīdz attīstīt motoriku

Labāka saķere palīdz uzlabot līdzsvara izjūtu un kustību.

Saķere

Neslīdoša zole un īpaši izturīgs purngals un papēdis lieliskai saķerei.

Elpojamība

Materiāls ļauj brīvi cirkulēt gaisam papildu komfortam.

Elastīgums

Īpaši elastīga zole, kas pielāgojas visām pēdas kustībām.

Palīdz atīstīt autonomiju

Marķēta kreisā/labā kurpe, līplentes aizdare un plašs atvērums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Domyos” bērnu vieglos apavus ir apstiprinājis fizioterapeits:

Vērojot bērnu vecumā no 10 mēnešiem līdz 4 gadiem uzvedību bērnu vingrošanas nodarbībās, ja tiem kājās bija apavi vai to nebija, tika konstatēts, ka “Domyos” bērnu apavu vilkšana nodrošināja priekšrocības viņu motoro prasmju atbilstošai attīstībai un zināmas priekšrocības, salīdzinot ar atrašanos basām kājām.Apavi nodrošina labāku saķeri, palīdzot uzlabot līdzsvara izjūtu un koordināciju, kā arī nodrošina labāku pēdas aizsardzību.

Ieguvumi, kurus nodrošina fiziskās aktivitātes agrā bērnībā:

Regulāras fiziskās aktivitātes no agras bērnības iedarbojas labvēlīgi uz jūsu bērna fizisko un garīgo attīstību.Veselīgu ieradumu veidošana bērnībā var palīdzēt izvairīties no veselības problēmām vēlāk dzīvē.Veicot fiziskas aktivitātes grupā, tiek veicināta arī jūsu bērna sociālā integrēšanās un personīgā attīstība.

Fiziskie un psiholoģiskie ieguvumi:

Kādi ir fiziskie ieguvumi?- veicina pamata fizisko spēju attīstību (psihomotorā attīstība);

- nodrošina veselīgu augšanu;

- novērš aptaukošanos.

Kādi ir psiholoģiskie ieguvumi?- palīdz veidot pašapziņu;

- atvieglo sociālo integrēšanos;

- veicina personīgo attīstību.

Lietošanas ieteikumi:

“Domyos” apavi ir paredzēti izmantošanai iekštelpās uz mīkstām virsmām.Velciet apavus, nevelkot bērnam zeķes, lai kontakts ar grīdu būtu optimāls.Nervi pēdas apakšpusē “sajutīs” grīdu, lai palīdzētu bērniem iemācīties noturēt līdzsvaru.

Par bērnu pēdām:

Bērniem vispiemērotākā ir staigāšana basām kājām, lai viņi varētu iemācīties atpazīt taustes sajūtas.Nervi, kas atrodas pēdā, palīdz noteikt, kā ir jāsadala ķermeņa svars, lai varētu saglabāt līdzsvaru.“Domyos” apavi ir plati un elastīgi, tie ļauj jūsu bērna pēdām augt un kļūt stiprākām neierobežoti, vienlaikus sargājot tās no aukstām un bīstamām virsmām.Visi mūsu bērnu apavi ir īpaši izstrādāti mazuļu pēdām.

Sporta veids:

Vai jūs zināt, kas ir bērnu vingrošana?

Bērnu vingrošana ir aizraujoša vingrošana ar šķēršļu joslām, kuras izveidotas, izmantojot īpaši bērniem paredzētu aprīkojumu. Vingrošana ir paredzēta maziem bērniem vecumā no 10 mēnešiem līdz 6 gadiem.Par bērnu vingrošanu:

Bērnu vingrošana palīdz bērniem atklāt un attīstīt viņu motorās prasmes, veicot dažādus vingrojumus un kustības.

Tas ir ievads visos sporta veidos.

Sporta veida sniegtie ieguvumi:

Bērnu vingrošana veicina mazu bērnu psihomotoro prasmju attīstību, īpaši motoriku, koordināciju un līdzsvaru.Līdzsvara noturēšana, ejot pa līdzsvara stieni, lēkšana, velšanās un rāpšanās ir aktivitātes, kas palīdzēs jūsu bērnam attīstīt patstāvību un pārliecību.

Ko vilkt mugurā:

Jūsu bērnam ir nepieciešams tāds apģērbs, kurā viņš jūtas ērti, lai viņš varētu novilkt vienu apģērba kārtu, ja nepieciešams, un, lai viņam ik pēc piecām minūtēm nebūtu jāsavelk uz augšu bikses.Izvēlieties tērpu, kas ir piemērots gadalaikam vai telpas temperatūrai:mīksts T krekls un šorti vai bikses, kā arī jaka vai garais treniņtērps, lai iesildītos.Un visbeidzot, lai nepaslīdētu, “Domyos” bērnu vingrošanas apavi.

Pareiza apavu izmēra nozīme:

Jūs zināt, ka bērni aug tik ātri kā sēnes.Un viņu pēdas aug tikpat ātri:ir ļoti būtiski pārliecināties, ka viņiem kājās ir pareizā izmēra apavi.Nepareizs izmērs, pat ja tie ir tikai daži milimetri, var traucēt bērnu kustībām vai savainot viņu potītes un pirkstus.Pārāk lieli apavi var izmainīt viņu gaitu un izraisīt tulznu rašanos.Vecumā no 1 līdz 2 gadiem bērna pēdas izaug par vienu apavu izmēru ik pa trim līdz četriem mēnešiem.Atcerieties regulāri pārbaudīt bērna apavu izmēru.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

“Domyos” apavus ir ieteicams glabāt sausā, tumšā un labi vēdināmā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēti izmantošanai iekštelpās uz sausas grīdas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Domyos” bērnu vieglie apavi ir testēti lietošanas laikā, bērniem piedaloties bērnu vingrošanas nodarbībās.Šie apavi ir paredzēti iešanai pa līdzsvara stieni, līdztekām un lai rāptos uz dažāda veida vingrošanas aprīkojuma.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Domyos” bērnu vieglos apavus ir apstiprinājis fizioterapeits.Vērojot bērnu vecumā no 10 mēnešiem līdz 4 gadiem uzvedību bērnu vingrošanas nodarbībās, ja tiem kājās bija apavi vai to nebija, tika konstatēts, ka “Domyos” bērnu apavu vilkšana nodrošināja priekšrocības viņu motoro prasmju atbilstošai attīstībai un zināmas priekšrocības, salīdzinot ar atrašanos basām kājām.Apavi nodrošināja labāku saķeri un atbalstu, uzlabojot līdzsvara izjūtu un koordināciju.Labāk aizsargātas bija arī pēdas.