Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8489682 2510850

Auduma apavi “110”, blāvi rozā

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ROZĀ / BALTA
  • ROZĀ / BALTA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu mazuļu vingrošanai paredzēto produktu dizaineri radīja šos apavus, lai tiktu veicināta jūsu bērna psihomotoro prasmju attīstība.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Marķēta kreisā/labā kurpe, līplentes aizdare, cilpa uzvilkšanai/novilkšanai.

Saķere

Laba saķere, pateicoties neslīdošajai zolei.

Elpojamība

Materiāls ļauj brīvi cirkulēt gaisam papildu komfortam.

Elastīgums

Ļoti elastīga ārējā zole un apavu virspuse.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ieguvumi, kurus nodrošina fiziskās aktivitātes agrā bērnībā:

Regulāras fiziskās aktivitātes no agras bērnības iedarbojas labvēlīgi uz jūsu bērna fizisko un garīgo attīstību.Veselīgu ieradumu veidošana bērnībā var palīdzēt izvairīties no veselības problēmām vēlāk dzīvē.Veicot fiziskas aktivitātes grupā, tiek veicināta arī jūsu bērna sociālā integrēšanās un personīgā attīstība.

Fiziskie un psiholoģiskie ieguvumi:

Kādi ir fiziskie ieguvumi?- veicina pamata fizisko spēju attīstību (psihomotorā attīstība);

- nodrošina veselīgu augšanu;

- novērš aptaukošanos.

Kādi ir psiholoģiskie ieguvumi?- palīdz veidot pašapziņu;

- atvieglo sociālo integrēšanos;

- veicina personīgo attīstību.

Lietošanas ieteikumi:

“Domyos” apavi ir paredzēti izmantošanai iekštelpās (uz sausām, gludām virsmām).Velciet apavus, nevelkot bērnam zeķes, lai kontakts ar grīdu būtu optimāls.Nervi pēdas apakšpusē “sajutīs” grīdu, lai palīdzētu bērniem iemācīties noturēt līdzsvaru.

Par bērnu pēdām:

Bērniem vispiemērotākā ir staigāšana basām kājām, lai viņi varētu iemācīties atpazīt taustes sajūtas.Nervi, kas atrodas pēdā, palīdz noteikt, kā ir jāsadala ķermeņa svars, lai varētu saglabāt līdzsvaru.“Domyos” apavi ir plati un elastīgi, tie ļauj jūsu bērna pēdai augt un kļūt stiprākai, vienlaikus sargājot pēdas no aukstām un bīstamām virsmām.Visi mūsu mazuļu apavi ir īpaši izstrādāti bērnu pēdām.

Sporta veids:

Kas ir mazuļu vingrošana?Aizraujoša vingrošana vingrošanas skolotāju vadībā ar šķēršļu joslām, izmantojot speciāli izstrādātu, bērniem paredzētu aprīkojumu.Šķēršļu joslās tiek izmantoti dažādi vingrošanas rīki, kas ir izstrādāti tā, lai būtu droši ļoti maziem bērniem (līdzsvara stieņi, stepa soli, slīpas platformas, paralēli stieņi, tuneļi, ruļļi u. c.), lai bērni varētu rāpties, slidināties, lēkt, noturēt līdzsvaru utt. Ar mazuļu vingrošanu var nodarboties no 10 mēnešu līdz 6 gadu vecumam.

Sporta veida sniegtie ieguvumi:

Kādi ir mazuļu vingrošanas sniegtie ieguvumi?Mazuļu vingrošana veicina mazu bērnu psihomotoro prasmju attīstību, īpaši motoriku, koordināciju un līdzsvaru.Līdzsvara noturēšana, ejot pa līdzsvara stieni, lēkšana, velšanās un rāpšanās ir aktivitātes, kas palīdzēs jūsu bērnam attīstīt patstāvību un pārliecību.

Ko vilkt mugurā:

Kas būtu jāvelk mugurā bērnam, dodoties uz vingrošanu?Ērts, gadalaikam atbilstošs tērps:mīksts T krekls un šorti vai bikses, kā arī jaka vai garais treniņtērps, lai iesildītos.Un visbeidzot, lai nepaslīdētu uz vingrošanas aprīkojuma, “Domyos” vingrošanas apavi.

Pareiza apavu izmēra nozīme:

Kā izvēlēties pareizo izmēru?Atbilstošs izmērs ir ļoti nozīmīgs:nav ieteicams izvēlēties mazāku vai lielāku izmēru (pat par 5 mm!).Pārāk mazi apavi var traumēt potīti un pirkstus vai noberzt ādu, savukārt apavi, kuri ir par lielu, var izmainīt bērna gaitu un izraisīt tulznu rašanos.Vecumā no 1 līdz 2 gadiem bērna pēdas izaug par vienu apavu izmēru ik pa trim līdz četriem mēnešiem.Atcerieties regulāri pārbaudīt bērna apavu izmēru.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirola butadiēna stirols; Bez virsmas: 100.0% Poliesteris; Iekšzole: 20.0% Etilēna vinilacetāts, 80.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

“Domyos” apavus ir ieteicams glabāt sausā, tumšā un labi vēdināmā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Šie “Domyos” apavi ir paredzēti lietošanai iekštelpās.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Domyos” apavi “110” ir testēti lietošanas laikā, bērniem piedaloties mazuļu vingrošanas nodarbībās.Mūsu “Domyos” apavi ir izturējuši dažādus laboratorijas testus (lai pārbaudītu, piemēram, ārējās zoles saķeri).Mūsu produkti atbilst arī uzņēmuma “Decathlon” toksikoloģijas specifikācijām.Turklāt ir pierādīts, ka mūsu produktos izmantotie materiāli ir izturīgi.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi