Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8664477 4430581

Boksa maiss “120”, zils

90,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Bokseriem, kuri vēlas uzlabot sitienu tehnikas mājās.

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

PVC maisa pārklājs ilgstošai izturībai.

Stabilitāte

Maisa svars:20 kg.

Amortizācija

Pārstrādāta auduma polsterējums optimālam komfortam sitienu izpildīšanas laikā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains.

Boksa maiss “PB 120” ļoti labi iztur atkārtotus sitienus, pateicoties biezam sintētiskajam apvalkam.Tas ļauj jums strādāt pie tādām tehnikām kā distance, kāju darbs un ātrums.Šī maisa dizains absorbē triecienus, lai jūsu metakarpālie kauli tiktu pakļauti mazākai slodzei un lai mazinātu ievainojuma risku.Maksimālai drošībai tas ir piestiprināms ar siksnām.

Izmēri:

- Kad pilns maisa izmērs ir 100 cm, tas dabiski izlieksies augšā vai lejā atkarībā no pildījuma.Siksnas ir 36 cm garas.Kopā:136 cm (pie griestiem piekarināta boksa maisa garums, mērot no augšas līdz apakšai).Svars:20 kg +/- 2 kg atkarībā no pildījuma veida.

Izmantošanas norādījumi.

Nekad nesitiet boksa maisu ar kailām rokām, jo šādi varat sevi savainot.Treniņa laikā vienmēr valkājiet boksa cimdus vai apakšcimdus.

Kopšanas padomi.

Boksa maisa tīrīšanai izmantojiet ziepjūdenī samitrinātu drānu, noskalojiet ar tīru ūdeni.Neuzglabāt mitrā vietā (iekštelpās vai ārā).

Boksa priekšrocības.

Bokss ir ideāli piemērots fiziskās sagatavotības un disciplīnas attīstīšanai, kā arī, lai mācītos pārsniegt savas robežas, tai pat laikā trenējot paškontroli, precizitāti un cieņu.Bokss ir daudzpusīga disciplīna, kas palīdz jums virzīt savu enerģiju, tonizēt ķermeni un uzlabot izturību.Izbaudiet autentisku pieredzi un nomieriniet savu prātu un ķermeni.Treniņi ar boksa maisu palīdz tonizēt boksera muskuļus, tādējādi palielinot sitiena spēku.

sastāvs

sastāvs

Pamatdaļa: 70.0% Polivinilhlorīds, 30.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Papildu detaļas: 100.0% Tērauds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Neatstājiet ārā vai mitrā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi