Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8554742 2762264

Kikboksa cimdi “500”, melni

30,00 €
20,00 €
-33%
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Bokseriem, kam nepieciešami cimdi, kas ir speciāli izstrādāti sitienu bloķēšanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

Pastiprināts poliuretāna ārējais apvalks.

Ventilācija

Mikroperforēta plauksta.

Atbalsts locītavām

Ātrs plaukstas locītavas stiprinājums ar platu siksnu un sprādzi.

Amortizācija

To divkārtīga blīvuma ergonomiskas putas un iekšējie putu pastiprinājumi.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ergonomiski cimdi

Izstrādāti kikboksam, bet piemēroti arī pilna kontakta karatē vai taizemiešu boksam, šiem cimdiem ir ergonomiskas putas, kas ideāli aptver jūsu rokas formu, sekojot tās dabiskajiem izliekumiem. Rezultātā putas vienmēr saskaras ar pirkstiem, lai nodrošinātu optimālu amortizāciju pret triecieniem.

Divkārtīga blīvuma putas: DX2

Ar “500” piedāvājam cimdu, kas pielāgots regulārām boksa nodarbībām, īpaši treniņsacīkstēm un treniņiem ar boksa maisu. Lai nodrošinātu jums un jūsu treniņu partnerim lielāku komfortu un īpaši pievienotu amortizāciju, mēs izstrādājām lielāku cimdu ar elastīgāku apvalku un divkārtīga blīvuma putām – DX2: galvenās putas komfortabliem triecieniem un ārējais, stingrāks vairogs bloķēšanas sitieniem.

Plaukstas locītavas atbalsts

To “īsa aizslēga” tehnoloģija nodrošina lielisku tvērienu plaukstas locītavā drošam kikboksam. Lai to paveiktu, mēs pagarinājām cimdu putas līdz plaukstas locītavai, lai izveidotu aproci, kas satver jūsu apakšdelma daļu. Aizdares siksna ļauj ātri un viegli tos uzvilkt.

Cimdus izstrādāja, testēja un atzina par labu pieredzējuši bokseri.

Mēs izstrādājām šos cimdus ar tehnisko partneru tīklu, visiem pieredzējušiem kikboksa, taizemiešu boksa vai savatē boksa praktizētājiem. Viņi spēja testēt un apstiprināt šo cimdu izturību, efektivitāti un komfortu.

Esam lepni parādīt bokseru izstrādātos cimdus bokseriem!

Pareiza cimda izmēra izvēle

Cimdu izmērs ir norādīts uncēs (šī mērvienība tiek izmantota boksa cimdiem visā pasaulē). Bokseri izvēlas cimdus, balstoties uz savu ķermeņa svaru un boksa veidu, ar kuru viņi nodarbojas.Papildinformācijai skatieties mūsu izmēru tabulu.

sastāvs

sastāvs

Polsterējums: 100.0% Poliuretāns; Pamatmateriāls: 60.0% Poliuretāns, 40.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Neaizmirstiet izņemt cimdus no sporta somas pēc katras nodarbības, lai tie ātrāk izžūtu; varat arī izmantot mūsu cimdu žāvētāju.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi