Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Lai atbalstītu jūsu roku un plaukstu locītavas, absorbētu sviedrus boksa treniņu nodarbībās un sacensībās.

PRIEKŠROCĪBAS

Atbalsts locītavām

Tur jūsu locītavas vietā (metakarpālās un plaukstu locītavas).

Mitruma absorbcija

Roku saites labās uzsūkšanas spējas aizsargā jūsu cimdus no sviedriem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ergonomiska cilpa, lai nodrošinātu pareizu saites aplikšanu.

Aptinot 4 metrīgu saiti ap roku, jūs noteikti negribētu sākt visu no jauna tāpēc, ka uzlikāt to nepareizi pašā sākumā.Lai šo uzdevumu atvieglotu, mēs izstrādājām boksa saiti, kam ir ergonomiski veidota cilpa.

Izliektas formas sprādze aptver jūsu īkšķi.Tādēļ jūs apliksiet to pareizi (ap īkšķi un pāri plaukstas virspusei) un uz labo pusi (attiecībā pret līplenti otrā saites galā).

Saišu (4 m) sastāvs.

“Lai nodrošinātu komfortu, labu aizsardzību un atbalstu, mūsu 4 m roku saite ir veidota no 58% kokvilnas un 42% poliamīda.- kokvilna absorbē svīšanu un aizsargā roku,

- elastāns ir ļoti elastīgs, ļaujot roku saitei viegli slīdēt starp jūsu pirkstiem, neierobežojot veiklumu.”

Kādēļ izmantot boksa saites?

Boksa roku saites ir izstrādātas, lai cieši satvertu locītavas (plaukstas pamatu un plaukstas locītavas), kā arī lai novērstu kairinājumu vietās, kas ir pakļautas atkārtotiem sitieniem.Tās arī palīdz no rokām absorbēt sviedrus un pagarināt jūsu cimdu kalpošanas laiku.

Kā izvēlēties saites.

Nelieliem triecieniem izmantojiet tādas roku saites kā kontakta treniņsacīkstēm, 2,5 m vai 3 m garas poliestera roku saites, kas ir vairāk nekā pietiekami;vienkārši pārliecinieties, ka aptinat svarīgākās vietas (īkšķi, delnu un plaukstas locītavu).Intensīvākai lietošanai izmantojiet tādas roku saites kā pilna spēka treniņsacīkstēm, kas ir 4 m vai 4,5 m garas.Šīs biezākas roku saites nodrošina daudz lielāku atbalstu un labāku plaukstas pamata aizsardzību.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi