Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 968544 4096846

Pieaugušo boksa apakšstilbu aizsargi “Ergo 100”

13,00 €
10,00 €
-23%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / SARKANA / PELĒKA
  • MELNA / SARKANA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Kikbokseriem, kuri vēlas pasargāt savus apakšstilbus zemas intensitātes treniņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Ergonomiskas formas putu materiāls veidots, lai cieši aptvertu apakšstilbu.

Aizsardzība pret triecienu

Pēdu un apakšstilbu aizsardzība ar vienblīvuma putām.

Stabilitāte

Divas platas elastīgas siksniņas un īpaši izturīga līplente.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Saglabājiet treniņu prieku.

Vienmēr atcerieties treniņos (pat zemas intensitātes) valkāt aizsardzības līdzekļus, lai izvairītos no traumām. Tas ir svarīgi gan jums, gan jūsu pretiniekam, jo lielākā daļa negadījumu ir netīši.

Kā izstrādāti apakšstilba aizsargi, kas turas vietā.

Lai nodrošinātu, ka aizsargs paliek tam paredzētajā vietā, mēs sākām ar anatomisko datu izpēti.Mērķis?Konstrukcija, kas patiešām cieši aptver un piekļaujas stilba kaulam (apakšstilbam).Putu forma ir veidota tā, lai ieņemtu apakšstilba dabisko apveidu, nodrošinot piemērotu piegulumu.Mēs esam pievienojuši 2 siksniņas ar līplentēm, kas ļauj jums aplikt aizsargus tā, lai tie cieši piekļautos jūsu apakšstilbiem.

Individuālais aizsardzības līdzeklis.

Šie apakšstilbu aizsargi ir individuālais aizsardzības līdzeklis. Tie izstrādāti atbilstoši pašreizējiem Eiropas standartiem (EN13277-2).Turklāt tos ir pārbaudījusi un apstiprinājusi laboratorija, mūsu “Outshock” komanda un speciālistu grupa reālās dzīves apstākļos.

Kā izvēlēties izmēru.

Izvēlieties atbilstoša izmēra apakšstilbu aizsargus, atkarībā no jūsu auguma garuma:

S = 1,55 m līdz 1,65 m;

M = 1,65 m līdz 1,75 m;

L = 1,75 m līdz 1,85 m.

Mūsu dizaina komanda izskaidro sagriešanās efektu.

Ja trenējoties apakšstilba aizsargs izslīd no vietas.uz sāniem, uz augšu vai leju, to sauc par sagriešanās efektu (“twist”).Dažreiz jums šķiet, ka visu nodarbības laiku tos piekārtojat.Tādēļ mēs ar lepnumu piedāvājam šos “No Twist” apakšstilbu aizsargus, kas sniedz reālu risinājumu.Tagad sportisti var pilnībā pievērsties treniņa procesam.“Jūtat kustību brīvību, tie pieguļ daudz labāk, jums ir ērtāk”.

sastāvs

sastāvs

Putas: 100.0% Poliuretāns; Pamatmateriāls: 23.0% Elastāns, 77.0% Poliesteris; Pamatodere: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Atcerieties izņemt apakšstilbu aizsargus no sporta somas pēc katra treniņa. Lai tie ātrāk izžūtu, iesakām gaisa žāvēšanu.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēti tikai sportam.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo produktu sarežģītos apstākļos pārbaudījušas un apstiprinājušas mūsu boksa komandas.